Gldnpkts Kızlar 39+6 dayım vajinamda aşırı kasıntı ve ağrıyla hastahaneye gittik akşam alttan muayene etti ebe çok canımı da yaktı muayene sırasında pembemsi kan geldi hala wc ye çıktığımda az az geliyor doğumu tetiklemiş olabilir mi 1 cm açıklığın var daha eve git deyip yolladı ama korktum biraz kanamadan dolayı 😞
NekwaSultan Gldnpkts adet gibi devamli artan kan gelmedikçe dogurmazsin. Muayene de zoelanmadan gelmis sana kN ama 2.de dr karıştırdı gelsin diye 5 gun sonra dogurdum
ttgb38 Ebe canımı yaktı demişsin o vajinada zorlanmadan dolayı kılcal damarları zedelemiş olabilir.. Hiç doğum yapmadığımdan ve nişan kanaması nedir bilmediğimden nişan diyemiycem 😐 Kasılma yada adet ağrısı gibi bir ağrında oluyormu oluyorsa düzenli aralıklarlamı bana doktorum bunlar olursa doğum başlıyor demektir bu süreci evinde geçir suyun patladımı gel ama kanama olursa az az mühim değil dedi ama birden 1 bardak gibi kan gelirse tabi hemen gelmelisin plesantanın erken ayrılma söz konusu olursa o kadar çok kanama olur diğerleri seni korkutmasın demişti nişanla beraber gelen kanama çok az olur demişti
Gldnpkts ttgb38 bana da belirtileri aynı şekilde söyledi ama sadece aşt taraftan aniden giren sancılarım var açılma başladığı için deyip eve yolladılar yarın akşama anca gelirsin dediler ama kanı görünce korktum zedelenmeden belki de haklısın ☹️
Badgirl_ Nisanın gelmis olAbilir canm buyuk ihtimal.doktor bilerek tetiklemistr akntı tarznda sumuksu hafif kanli ise nisandr benm de 2 gün geldi nisanım😊 dogum yapacagm gün daha cok gelmisti😊
Gldnpkts Badgirl_ ilk olunca ne zormuş ne ney bilemiyorsun belki de nişan dediğin gibi teşekkür ederim canım ☺️
Gldnpkts reinamm kanamam azaldı vajina ağrım da geçti biraz canım belim aşırı ağrıyor sadece ama sancı değil