kalbiminpariltisi Eybikk inşallah canım haklısın ama gelmiyor yani 😂 ptesi suni alacağım ve korkuyorum suniden 😞
Snmkrby1_ Eybikk yaa çok geçmiş olsun dikkat et kendine aynı dertten muzdaripim bende duş alıp balkona çıkmıştım grip olmuşum yıkılmadım ayaktayım hesabı benimde 😂
Eybikk Snmkrby1_ burun akıntısı öksürük kulak ağrısı kemik ağrısı baya sağlam geçiriyorum bende umarım tez zamanda geçer🙈
Snmkrby1_ Eybikk ıhlamur iç öksürüğün için de ada çayı ile gargara yap boğazını yumuşatıyor pekmezle tereyağını ısıtıp içiyorum oda baya iyi geliyor ilaç kullanamıyoruz doğal yollarla olduğu kadar🥺 çok geçmiş olsun ya
Eybikk kalbiminpariltisi korkma canım benim sen bebeğin için herşeyi yapabilirsin inanıyorum ben 😇 pazartesi günü güzel haberlerini bekliyor olucaz 💕 haber ver girdiğinde bol bol dua edelim 😇
Eybikk Burcu38 bende bekarken talasta oturuyordum sonrasında evlenince erkilete taşındım benimde eşim Kayserili ama ben çok ısınamadım Kayseri’ye 😅
Eybikk Snmkrby1_ çok teşekkür ederim günlük artık 1 bardak ıhlamur içiyorum gece de pekmez tereyağı karabiber yapıyorum da işte doktorum da gebeler hastalığı 2 kat daha çok Yaşar atlatır dedi dayanmam lazım 🤭
kalbiminpariltisi Eybikk Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla kavuşuruz hepimiz, rabbim hepimize kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin canım teşekkür ederim 🤲☺️
__kamilla___ Eybikk ben doğurmak istemiyorum karnındayken ne güzel sadece benimle ama doğunca kaynanamların da ellerine alıp sevecek olmalarını bilmek canımı sıkıyor 😅😅
Eybikk kalbiminpariltisi aminnn canım inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bir doğum gerçekleştirir kavuşuruz bebişlerimize 🙏🥰