Smyra-99 8+4 haftalık gebeyim bebeğimi sadece vajinal ultrasonla görebiliyorum daha hiç karnımdan gözükmedi aynı durumu yaşayanlar var mı ? İçimi rahatlatmak istiyorum çok tedirginim.
anneoluyoruuumm16 Smyra-99 geç döllenmedir belki canım sen 8+4 diyorsun ama daha küçük olabilir. Ultrasonda kaç haftalık çıkıyor
Mystery_ak Smyra-99 benim 12. haftaya kadar vajinadan baktı doktor 14. Hafta gittiğimde karından bakmaya başladı
Sema_atar Smyra-99 Ultarsonla görünecek kadar büyük olmadığı için tatlim o 8 haftalikken benimde öyle oldu karnımdan görünmedi diğer şekilde baktı öyle göründü ama 2 hafta sonra normal ultrasona geçersiniz inşallah sıkıntı yapma
Smyra-99 anneoluyoruuumm16 Ultarsonda 7+4 olarak çıkıyor doktorum küçük olduğunu söyledi ama içim rahat etmedi
anneoluyoruuumm16 Smyra-99 içiniz rahat etsin HCG niz yükseliyor bir dahaki kontrolde karından görürsünüz bence 😃 çok şükür bebek varmış
Mystery_ak Smyra-99 hiç karından bakarak gözükmüyor demedi direk kendi öyle ilerledi vajinadan bakıyorum görebilmek için daha çok küçük demişti büyük ihtimal görmedikleri için öyle yapıyorlar
Smyra-99 2512tugbaclk şu an 10+5 im kese zaten gözükmüştü karnından gözükmüyordu bu hafta kontrole gittiğimde karnımdanda gözüktü bir sıkıntı yok 🥰
Smyra-99 Hilalhamzaa evet bebek zaten gözükmüştü karnımdan değilde alttan muayeneyle görebiliyordum sadece