Busraa-aa Rena98 canım 15+4 de doktor kendi cinsiyetim kadar eminim erkek dedi ama burada da herkes kız diyor anliyamadım değişir mi acaba
Rena98 Tgba26 valla bilmiyorum bende birinden oyrendim kendi bebeklerim dogru cikti sizde oyrenince yazarsaniz sevinirim bakalim yuzde kac dogruluk payi
dolunayes Zehraumut daha kucuk yok galiba Son adet tarihin ne Dogum tarihin esininki İlk ogrendigin beta Buraya gore erkek de ben diger teorilerlw saglamasini yapim ;)
Tgba26 Rena98 tabi ki öğrenince mutlaka yazarım☺️ biraz nazlanıyo göstermedi kendini şuan 15+1 olduk bakalım bayramdan sonra öğreniriz artık inşallah 🥰
Zehraumut dolunayes Eşimin doğum günü 25.03.2002 Kendi doğum günüm 06.06.1999 Beta ilk 168 Son adetim 18 Mart ama geç döllenme 😜
dolunayes Zehraumut Kan degisimi kiz Son adet kiz Beta kiz Yerlesim yeri kiz askim :) Ogrenince beni bul
Ozalp19 Zehraumut dolunayes bana da bakar mısınız ? Eşim 14.10.1995 Ben 22.07.1997 Sat 27 Nisan 
Zehraumut dolunayes yaaaaa Bn kürtaj olmuştum oda Kızdı kalbi durmuştu hayırlısı tabide bunda erkek hissediyordum Salı günü kontrol var 13 hafta olcaz bakalım yazarım