BehiyeGrel Selam hanımlar Ya az önce arabada otururken karnımı farketmeden telefonuma bakarken sıkıştırdım gibi oldu bi sızı ağrı girdi kasığımA bi yerim acıdı resmen neden olmuştur sizce ? Kızım hareket etmiyor korkuyorum 😔 23.haftadayız
Sedaahmet BehiyeGrel canım bende 22 haftaliğım. Namaz kılarken bazen hızlı eğilirmişim galiba fatketmeden karnım sıkışiyor. Bi ağrı oluyor ama sonra uzaninca geciyor ağrı. Uzanınca hissediyorum bebek hareketlerini.
BehiyeGrel desagr Hayır kemer gevşekti karnım otururken oldu anlamadım hiç öne doğru eğildim farketmedim o duruma geldiğimi ama😭
BehiyeGrel Sedaahmet Sanırım benzer ağrı kaşıklara giriyor sıkıştırıyormuş hissi geliyor bana da oturarak kılmayı deniyorum ben artık 😔 Hareketleri hissediyorum ufakta olsa korkmamalıyım artık dimi🙈😔
Chan BehiyeGrel Benzer tipte bir ağrı dün başıma banyoda girdi. Kendi temizliğimi yaparken 🙈 Çok eğildim büküldüm sanırım. Uzanınca geçti.
Sedaahmet BehiyeGrel banada sıkıştırıyormuş gibi his geliyor ama yapacak birsey yok. Bence korkacak birsey yok. Onlar suyun içinde rahatlar.ne kadar sıkışabilirler ki. 😂 benimde kasıklarda ağrı oluyor ama uzanınca geçiyor. Ben son aylarda oturarak namaz kılarım ancak. Şuan eğilebiliyorken eğiliyorum😊