Dün gece sızıntı şeklinde suyum geldi tam da eşimin doğum günüydü 🙈 hastaneye geçtik muayene oldum 2 cm açıklığım vardı ama nst’de doğumu başlatıcak bir sancı görülmedi bende de sancı hissi yoktu bizimkide içerde kıpır kıpır dolanmaya devam ediyordu. Sabaha dek 4 kez sancıları durduracak ilaç ve serum verdiler ve ciğer geliştirici oldum ama normal doğumla bebeği yormak istemedi doktorum rahmi ittirerek geçecek güçte olmayabilir dedi oğlum tam 35+2′de 12.20′de 2700 gr doğdu ama solunum sıkıntısı yaşadığı için yenidoğan yoğun bakıma alındı şuan kuvözde, 1 hafta kalması öngörülüyor. Bu arada ilk oğlum 38. Haftada normal doğum ile doğmuştu 3100gr’dı ve kuvözde kalmadı. Şuan 2 numaram ise ilk başta mama içerken nefeste sorun yaşanmıştı ama sonrasında içebilmiş, solunum sıkıntısı varmış. Hiç göremedim oğlumu sezaryen ve genel anestezi oldum kendi isteğimle. Bu haftalarda doğum yapmış, solunum sıkıntısı yaşamış ve bebekleri kuvözde kalmış annelerden süreçle ilgili bilgi istiyorum aklım onda ilk doğumun çok kolaydı bunda bende çok zorlandım ve oğlumda yanımda değil bir yanım orada sanki 🥲 güzel dualarınızda beni ve oğlumu da unutmayın 🙏🏻