dolunayes Hdb canim kiz Ama tam bakim ben oranli Esinle dogum tarihini yaz Son adet ve ilk ogrendigin beta
Hdb dolunayes dolunayes Ben 23.02.1991 Eşim 12.09.1991 Son adet tarihi 23 Mart İlk betahcg 4 Mayıs 26102
Aynurum Ceren1993 Nasıl yüklüyorsunuz acaba görseli. Biz 18 haftalik olcaz yarın bilmiyoruz henüz. Heyecandan ne ben soruyorum ne dr söylüyor 😅
dolunayes Aynurum Aynurum canim anasayfada solda en ustte üç cizgi var Orada resim yukle yazar Ordan yukle altta link cikacak yaninda kopyala yaziyo Kopyala buraya yapistir
dolunayes 2prensessannesi canim tahminim var ama net bi bakayim Esinle dogum tarihleriniz Son adet tarihi İlk ogrendigin beta :) yazar misin
Aysesn dolunayes  bana da bakar mısınız Bn doğm tarihi 14.07.1998 Eşim 10.10.1995 Sat 01.05.2023 İlk beta 8326
dolunayes Hdb fistigim niye uzuluyosun Yine ihtimal yazdim kizada bunlar hesaplama sonucta :) Galibi Allah bilir
Defneaslan dolunayes inşallah dediğin gibi olur bir kızıım var . Bir kız iki erkek olursa yalnız kalmazlar kızımında bir kız kardeşi olur erkeklerde yalnız kalmaz