PinkyJelly Çatlatma iğnesinin 12. Aşılamanın da 10.günü bugün. Kan verdim negatif çıktı. Böyle önce negatif sonra pozitifi gören var mı? Umut olun lütfen😞
Merve99670 PinkyJelly belli olmaz ki canım ya ama olsa bi yükseklik olurdu bence ya üzülme lütfen ilk denemen mi
mrvsrcn PinkyJelly canım benim o bende seninle ayni gun test yaptım silik çıkmıştı kan vermiştim 91 beta çıkmıştı
tatlibebegim_ PinkyJelly ya benimde bugün aşılamanın 10. Günü çatlatma iğnesinin 12. Günü erken gebelik yaptım negatif çıktı kanda pozitif çıkar mı ki yaa siz evde test yapmış mıydınız
PinkyJelly Merve99670 hayır üçüncü aşılamam ama bu ay epey belirtim vardı diğerlerinden farklı olarak, haliyle insan umutlanıyor🥺
Merve99670 PinkyJelly işte sürekli vücutta birler arayınca insan kendini kaptırıyor ya şu kafadan bi atabilsek varya
Princ34 İki aşılamam ve bir tüp bebek denemesi sonuç hüsrandı tüp bebek negatif sonucundan sonra ovulasyon çubukları ile takip ettim kendime bu arada eşime bişey demedim ki oda strese girmesin diye ve yumurtlama dönemimi buldum gün aşırı birliktelikle şuan 10+4 olduk çok şükür ama bunları yaparken de özel hastane de tüp bebek fiyatlarına bakıp görüşme için randevu ayarlamaya çalışıyordum maddi açıdan ne yaparım diye düşünüyordum ki bazen herşeyin bittiği yer yeni başlangıçlarım oluyor umutsuzluğa kapılma
PinkyJelly Princ34 maşallah çok sevindim sizin adınıza🧿❤️ Rabbim ol deyince oluyor şükürler olsun, üç kez aşılama yaptırınca bu iğnelerin ilaçların etkisiyle bedenen çok yıprandım, muhtemelen ben de bu ay kendimi dinlenmeye alacağım rahatlamak şart
Princ34 @tatlibebegim_ sebepsiz kısırlık yazıyordu raporda bir sebep yok diye ama adet düzensizliğim vardı aşılamada ve tüp bebekte zaten bu sorun olmuyor başka da bir sebebi yoktu
Princ34 @PinkyJelly kendinizi dinlendirin ama vücudunuz da böyle ilaçların etkisi varken fırsatları da evde değerlendirin internetten ovulasyon testi çubuğu alın 30lü çok da pahalı bişey değildi benim aldığımda onunla deneyin çünkü ilaçların etkisi ile vücut da hormonlar düzenli çalışıyor bir iki ay
PinkyJelly Princ34 ovulasyonla takip gün aşırı ilişki hepsini uzun süre denedik artık tüm yollara başvurduk üç kez de aşılama olduk bi sonraki aşamamız tüp bebek