Sdda04 Kızlar 36 haftalık gebeyim çok çok sıcak bir ildeyim sürekli suya buz atıyorum ve yiyorum çocuk üşür diyorlar 😑
Papatyaa_severrr000 Sdda04 off böyle saçma postlardan gına geldi gerçekten. sıcak su iç bebek ısınsın bari🤣🤣
Deletedmom_110 Sdda04 inanılmaz zekice mükemmel bir mantık mükemmel ötesi bir zeka seviyesi gerçekten bunu söyleyen kişi ayakta alkışlıyorum 😂😂😂
Youngmotherr Sacmalamabihterbizzenginiz ne yani ben biraz önce 1 ltlik şişeye buz yapmıştım onu yedim bebeğim dondu mu 😭😭😭🤣🤣🤣
Papatyaa_severrr000 Sdda04 burada post açacağınıza doktora sorun o zaman bir yeriyle güler gerçekten🤣🤣
Bebegimlebuyuyorum Bı tanıdığım sıcaktan dolayı sürekli dondurma yiyormuş o yüzden bebeği doğar bronşit olmuş. Bizimkilerde soğuk biseyler icmeme kızıyorlar sende biraz dikkat et bence ❤️
Bebegimlebuyuyorum Arkadaşlar neden herkes dalga geçiyor anlamadım yani mantıksız geldiyse bakmak zorunda değilsiniz. Bu soruyu paylaşan bir hamile bu yazdıklarınıza alınabilir bu ne düşüncesizlik ya resmen herkes dalga geçmek için yazmış az düşünceli olalım ya
Sdda04 Bebegimlebuyuyorum yok canım insanlar için kaos lazım🤭keske insanlar ya hayır konuşsa yapamıyorsa sussa.
Gokce71 Sdda04 Erzurum’dayım bende ama içim yanıyo resmen buzlu içecekler kesmediği zaman buz yediğim bile oluyor bazen. Doktor abartmadan yiyebilirsin dedi.