sudamlasi Haticeozturk bende böyle hayal etmedim kasılmalar yüzünden yatış yapıldı bide açılmam var ne ara açıldım bilmiyorum🤦🏻
MunireSavk9 sudamlasi sağ sağlim eline kavustursun rabbim 🙏😍❤️ Bizi unutma buralarda Elif bizim şafağımız çok senin tecrübelerine ihtiyacımız olacak 🙏😘
YagizAsyaMom sudamlasi kız aç mı bekletiyorlar bak şimdi çok sinirlendim hem hastanede bekletiyorlar hemde aç karnına 😨
sudamlasi YagizAsyaMom kız kahvaltıdan önce bağladılar nst ye unuttular beni bağırdım geldiler getirdikleri kahvaltıyı görsen minicik ekmek minicik tereyag ve vişne reçeli çatal bari koyun rezillik resmen hamile bi insan nasıl doysun bunla çok sinirliyim😪
YagizAsyaMom sudamlasi dışarıdan bişey sokmakta yasak değil mi😢 ah yavrum pislikler karnın doymayınca nasıl gücün olacak
Deletedmom15257 sudamlasi kuzum sen eğer kendini orda göstermezsen onlar ezik durumuna sokuyor üstünde dur nedenini sor ne yapacaklarını sor niye durdurduklarını falan yoksa bu gidişle 40 kadar durursun orda 😂
Drsnbyfatma sudamlasi Allahım yar ve yardımcınız olsun canım bizlere de dua etmeyi unutma duanın en makbul olduğu zamandasın sağ Salim kavuştursun evladına 🙏🏻