fatmaa_aytkn07 Kızlar 5 aylık hamileyim bacak aralarımda egzama oldu ve hızlı bir şekilde büyüdü ilerledi ne kullanırsam kullanıyım geçmedi kaşıntısı çok rahatsız edici ve doğuma kadar geçmezse bi sorun olurmu acaba yaşayan varmı?
Elif__oztrk fatmaa_aytkn07 çok geçmiş olsun benim saçlı derimde vardı travazol krem kullandım geçti , bi deneyin isterseniz ve sarı kantoron yağının da iyi geldiğini duymuştum
Makif fatmaa_aytkn07 momecon kullanıyorum iyi geliyor. Bide bepantolle sureklu nemlenduruyorum kuru birakmayin nemlendirme yapin surekli
Mutlulukkk fatmaa_aytkn07 doktorunuza sormadan herhangi bir krem kullanmayin sakin. En fazla zeytinyagiyla falan nemlendirin. Belkide sicaklar basladigi icin tetiklenmistir.
fatmaa_aytkn07 Papatyaa_severrr000 gittim cilt mantarı demişti ama sonra kendi kadın doğum doktorum egzama dedi stresten dolayı olduğunu söyledi
fatmaa_aytkn07 Makif bende doktorumun verdiği merhemi kullanıyorum ama bi etkisi olmadı hala bacak aralarımda olduğu için doğumda sorun olur diye korkuyorum