Aysecan0335 Eski gönderileride okudum ama emin olamadım , önerdiğiniz memnun kaldığınız marka var mıdır ? Bide sezeryandan kaç gün sonra taktınız 🥲
Honey_candy Aysecan0335 açtığınız konu üstte kalsın. bizim gibi bilmeyenlerin merak konusu cevaplar gelir inş 🖐
Aynenkanka Aysecan0335 bana doktorum 1 hafta sonra kullanmaya başla dedi ben de gittim yamuna korse aldım. Buraya kadar harika ama korse cidden adının hakkını veriyor öyle sıkı öyle sıkı ki anlatamam zor kapattık 3 kişi ama tabi hareketi çok kısıtlıyor terletiyor ben çok kullanamadım klasik külot şeklinde olanları kullandım biraz düzenli takmadığım için de faydası olmadı tabi keşke doktorumu dinleseydim 🥲 siz benim gibi yapmayın piyasadaki en en en iyi korse yamuna
tubiii11 Aysecan0335 evet sezeryan 4. Gün kullanmaya başlamış ilk çocuğunda ikincide 10. Günde başlamış
Aysecan0335 Aynenkanka evet en çok bu öneriliyor da ameliyat yerini acıtıp terletir mikrop falan kaptırırsa diye korktum , öyle risk teşkil etcek bi durumu varmı acaba yoksa oraya hiç denk gelmiyomu
Aynenkanka Aysecan0335 2 çeşidi var uzun ve kısa ben uzun olanı aldım ameliyat yerini kapattı hiç de acıtmadı ilk zamanlar oturup kalkmamı kolaylaştırdı hatta karın katlanmadığı için korse sayesinde
Aynenkanka Aysecan0335 bir de benim ameliyat yerimde su geçirmez bant vardı yani direkt temas yoktu mikrop kapma terletme vs bölgede olmadı o yüzden
Aysecan0335 Aynenkanka ay bilseydim bende takardım bugün 8. Günüm geçti artık çok ağrı yok ama 2 3 gün can çekiştim , bant vardıda bugün çıkardım artık bi bakayım ben o zaman bu dediğinize