guzelanne01_ Kelebek1 korsee kesin kesin bulunsun direk giyeceksin diyorlar,Sacına lastik toka al ben almamışım sacımı bağlıycak bişey bulamadım
SeymaKuzu guzelanne01_ acaba nasıl bir korse aldınız. Ve hemen ameliyattan çıktığınızda üstünüzü giydirirken korseyi de giymenizi istiyorlar mı
SeymaKuzu @“guzelanne01_” acaba nasıl bir korse aldınız. Ve hemen ameliyattan çıktığınızda üstünüzü giydirirken korseyi de giymenizi istiyorlar mı
guzelanne01_ SeymaKuzu evet canım hemen giyin diyorlar Ben bilemedim slip toparlayıcı korse aldım giydim ama kabul etmediler ertesi gün Medicalde yada eczanede satılan ayarlabilen korse var ondan aldılar iyiki onu almışım korsesiz asla yürüyemiyordum
Feyzaclk mylifeAslan doğru ben de bugün oldum. Ama alışıyorsunuz. Sadece yürümek çok zor.. en azından benim icin öyle hala yürürken çok canım yanıyor kendimi rahat bırakamıyorum. Sabah 9 bucukta oldım
Feyzaclk mylifeAslan spinal oldum ben genelin narkozu zor atılıyor diye. Erkek bebeğim tam 38+2 de 3 kilo doğdu :)
mylifeAslan Feyzaclk spinal da hissedilmiyor mu acı acaba ben korkuyorum ondan genel istiyorum 🙈 rabbim size bağışlasın inşallah sağlıklı bir şekilde büyür ailesine vatana millete hayırlı evlat olsun benımkı de erkek 🥰
Feyzaclk mylifeAslan hayır acı duymuyorsun hemencik bitiyor zaten. Bel iğnesi de hiç acımadı. Tek kötü yanı insan panikliyor midesi bulanıp başı dönünce . Ama hemen ilaç verdiler midemin bulantısı geçti. Genel nasıldır bilmiyorum ben narkoz almak istemedim