Laliin1 Kızlar düğünden kalma sadece osmanlı tuğra kolyem kaldı bozdurmamız gerekiyo 26 gram 22 ya da 24 ayar olmalı unuttum şuan. Satmaya 20 bin₺ dedi kuyumcu az değil mi acaba
Rwerdst Laliin1 işçilik alıyor canım o tarz takılar malasef 😬 ayrıca en yüksek 22 ayar olabilir. Takılarda 24 ayar yok.
Deletedmom_110 Laliin1 Canım bu tarz takılarda el emeği ve işçilik olduğu için fiyatı aşağı çekiyor maalesef normal yani
[silindi] Laliin1 kolye kullanilmamis ise direk vitrine koyup satilacak durumdaysa bence daha cok verenler olur baska kuyumculara sorun derim.
Laliin1 Deletedmom_110 çok az geldi bayağı kalın zinciri yazık valla satarken kaç tl den satıldığını merak ediyorum aslında
Deletedmom_110 Laliin1 öyle canım mesela şu an benzeri bir ürünü atıyorum 40.000 TL’ye alırsın satarken en az 10.000 zarar yaparsın 30′a falan satarsın o şekilde o yüzden bu tür takılar alınıyorsa eğer ömür boyu takılmak için alınmalı çünkü bozdurunca inanılmaz zarar ediyor
Deletedmom_110 [silindi] hayır kullanılmamış olsa bile vitirene koyulmuyor geri dönüşüme gönderiliyor
Laliin1 [silindi] iki yere sorduk biri 20 bin dedi birisi 19.300₺ küsür dedi. Sadece düğünde takıldı hiç takmadım tarkanın madalyosu gibi çok sevmezdim altın maltın. Sadece o kaldı trendyol vs bakıyorum 30 bin küsür satış fiyatı. Bozdururken 20 bin üzücü 😬
Laliin1 Deletedmom_110 evet düğünümde onun yerine bilezik istemiştim kv kayınpeder fikan şov sevdiği için kolye aldı illede neyse buna da şükür diyorum artık 😬
Laliin1 yettinizartik evet onu düşündüm 20 bin yetmiyor zaten borca gidecek kaç tl den verebilirim acaba onu aslında öğrenmek istiyodum kuyumcudan alırken çünkü bu tarz bir kolye 20 bin olmadığına eminim 🥲
Laliin1 yettinizartik evet bir kuyumcuya gidip sorayım en iyisi satarken değil de alırken kaç tl satılıyor ona gore elden satayım en mantıklısı 👍
Laliin1 Rwerdst ben hiç sevmezdim olanları da bozdurup araba almıştık hemen. Şuanda yaş geçtikçe sanırım inanılmaz altın aşeriyorum bildiğiniz 😂