Ece_burhan Devlet hastahanesinde kacinci hafta nts ye bagliyorlar en son 28 haftalikken gitmistim ve temmuzun basinda gel dedi o zaman da 36 haftalik olucam suan 34 teyim
Gkee Ece_burhan devleti bilmiyorum ama özelde ilk nst 32 de giriyorsun baya geç kalmış seninki simdiyede girmen lazimdi devlet olsa bile
_peritozu Ece_burhan 28 haftadan sonra kontrole gitmedin mi canım her kontrolde artık bağlamaları lazım
Sevval0308 Ece_burhan Nst ye benim hastanem 32 den sonra sokuyor devlette 28 den sonra diye.biliyorum cnm
Tire35 Gkee ben özel takipliyim hastanem 34 üstü nst istiyor benim kontrol de 36 ya denk gelmişti ilk nst 36 da olmuştu yani neden geç kalmış olsun ki ekstrem bi şey olunca zaten gözlem altında oluyoruz bir sıkıntı yoksa olabilir yani bence
Ece_burhan Sevval0308 ben 28 haftamda gittigimde seker yuklemesi yapti ondan sonra temmuzun basinda gel dedi bnde galiba sıkıntı görmedi diye dusundum
_peritozu Ece_burhan nst her doktor farklı bağlıyor ama kontrol sıklığı gerekli artık sen gideli 6 hafta olmuş dahada temmuz basına 1 hafta var gitmene
Sevval0308 Ece_burhan canım sıkıntıdan değil de 32-33 den sonra sürekli kontrol gerekli Devlettesin zaten bence sıra bulursan o kadar bekleme soktor ne hatirlicak seni bir sürü hastası.vardi de ben hiç nstye girmedim
Hilalclk Ece_burhan sizinle aynısınz sanırım beni 32 de aldılar İlk özelde şuan bende 34+4 deyim bide 3 temmuzda girecem
Benvebebegim Ece_burhan özelde 35 te girdim. Bence doktorun kontrolüyle, şikayet ve kasılmalarla alakalı nst zamanı