Anonimi1 Benim 5 tane 20 gramdan bileziğim var eşim bunları alırken tanesi 6 bin liraydı şuan da 30 bin lira tanesi kardayız yani.bende diyorum ki 30 gramdan 3 tane falan yapsam bununda tanesi 45 bin lira sizce zarar etmiş olurmuyum?
anonimgelin Anonimi1 dursun öyle neden değiştirmek istiyorsun ki fark çıkar altından zarar etmezsinde fark çıkar
Balbebek012 Anonimi1 bebce şu an altına asla dokunma çünkü aşırı yüksek satacaksın sat ama değiştirip üstüne eklemek istersen zarar edersin
Deletedmom_110 Anonimi1 aynısını yapmış biri olarak evet zarar edersin çünkü fark oluyor e bozdurduğun için İnan ki değer kaybediyor ki altın şu an uçtu gitti Bence hiç dokunma kalsın ama diyorsan ki fark etmez yine de yapmak istiyorum yapabilirsin tabii ki de ama zarar edersin yani
Anonimi1 anonimgelin ya ne biliyim daha tok durur diyorum 3 tane kalın öyle düşünmüştüm kendi bileziklerim 100 gr üç tane 30 gramdan 90 gr oluyo geriye para kalırsa zincir falan tada kelepçe yaparım diye düşünmüştüm dursunmu dersin
Balbebek012 Anonimi1 altın yüksek alırsan zarar edersin üstünü tamamlayayım derken kardan bir şey kalmaz eline
Deletedmom_110 Anonimi1 canım geriye Çok bir para kalmıyor kalan parayla da ne kelepçe ne de zincir alamazsın yani imkansız gibi bir şey inanılmaz pahalı Ben daha yeni aldım çünkü oradan biliyorum
Deletedmom_110 Anonimi1 senin dediğin gibi elimdeki bileziklerimi verip modelini beğendiğin başka bir bilezik aldım bayağı fark aldılar
adatuna Zaten yatırımlık olduğu için kenarda duruyor bilezik bence hiç ellmeyin kim görecek ki daha tok durduğunu
_peritozu Anonimi1 değiştirmek için gideceksin alış fiyatından alırken kuyumcu bi zarar edeceksin sonra yeni yaptıgını satış fiyatından satacak bir zararda ordan olacak
Mrvphlvn Bende burma vardı kalın tok gözüksün diye büyüttüm ama onlar çabuk yıpranıyor maalesef ve yanları ince olduğu için eğriliyor
Anonimkup Bende çok yakın bir zamanda aynısını yapmak için kuyumcuya gittim çıkan fiyat farkını görünce vazgeçtim bence hiç değiştirme hele ki böyle bir dönemde
Rwerdst Anonimi1 altınlar arası bazı kuyumcular fark almıyor canım. Ben grlarımla altın almıştım hiç fark almadılar 😂 hatta gr fiyatını normalde satış fiyatından alması gerekirken alıştan aldı. Bileziği de alış fiyatından indirim yaparak ☺️ 3lü burma aldım. Gr yüksek 1 tane aldım açıkçası.