Balarisiii Annelerimiz su çiçeğini tanıyan var mı hiç görmedim daha önce kızımın kolunda poposunda ayağında böyle şeyler çıkmış göbeğinde göğsünde sırtında yok sadece bir kaç tane var böyle alerji mi su çiçeği mi anlayamadım anlayan varsa bakabilir mi acaba
Deletedmom_110 Balarisiii aynısı benim kızımda da çıktı doktora götürdüm sinek ısırığı dedi Ben el ayak hastalığı veya kızamıktan şüphelenmiştim çok şükür temiz çıktı inşallah sizinki de öyledir
Ndt Balarisiii el ayak ağız hastalığına da benziyor. Ateş gibi belirtiler de varsa bir doktora götürün.
PervinY Balarisiii Şu çiçeğinde su dolu kabarcıklar çıkıyor çok kaşınır. Kaşıdıkça patlıyor su çıkıyor ve etrafına dağılıp çoğalıyor kaşımamak lazım. Ben şu çiçeğine benzetemedim ama.
Deletedmom_110 Balarisiii muhtemelen size de sinek ısırığı diyecektir çünkü kızımda da aynısı vardı yani birebir aynıydı
LamiyaCetinkaya Balarisiii Su çiçeği büyür ve su torbasına benzer. Çok da acılı olur, dokunamazsın bile.2-3 tane değil çok olur. Eğer büyür, ateş eşlik eder, veya çoğalırsa doktora götürmenizde fayda var.