Mucizemibekliyorum_ helal olsun canım bende yaşadım aynı şeyleri. Benim gebeliğim planlı bir gebelikti yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. Test yapmam gereken gün adet kanamam başladı. Bende bir sonraki ay denemek için adetimin üçüncü günü hastaneye gittim. Doktor ne olur ne olmaz diye kan aldı. Betam 7.45 çıktı. Doktorum kimyasal gebelik olabilir kendiliğinden düşer dedi. İki gün sonra kan verdiğimde ise 15 olmuştu. Doktor dış gebelikten şüphelenip hastaneye yatırdı. Bu sürede adet kanamam devam etti. Başlarda kahverengi sonra kırmızı her ay olduğu şekilde. Hsstanede yattığım süre boyunca hep yüzde 60 artış oldu. Doktor sağlıklı bir gebelik olabilir diye çıkışımı yaptı. Ama iki günde bir kan vermeye de devam etmemi söyledi. Keseyi görene kadar her iki günde bir kan vereceksin dedi. Son kan verdiğimde değerimin 1500 olması gerekirken 1200lerde kaldığını gördü. Ve o gün kanamam yeniden başladı. Tekrar hastaneye yatış yaptım. Betam yine olması gerektiği gibi artmadı. Doktor bir doz metotreksat iğnesi vurdu. Kendiliğinden düştü çok şükür. Çok uzun ve zor bir yol. Tamamen 0 olana kadar her iki güne bir kan verdim. Sonra hem rahmimin hem zihnimin toparlanması için biraz süre tanıdım kendime. İğnenin etkisi geçene kadar kesinlikle korunmam gerektiğini söyledi doktorumda. Kendimi hazır hissettiğimde yine tedaviye başladık. Bu defa doğru yere tutundu bebeğim. Şimdi çok şükür 34 haftalık olduk.