aysh_23 kızlar konuyla alakasız olacak ama kusura bakmayın kedim evde her yere idrarını bırakıyo artık dayanılmaz hale geldi kısırlaştırmak istiyorum fiyat sordum 3000-4000 arası istiyorlar bildiğiniz daha uyguna vet var mı acaba
Lumlum aysh_23 istanbuldaysanız çapada cadde üzerinde bir veteriner kliniği var adı yaşam veterinerdi ismi aynı mı bilmiyorum ama orayı arayıp sorun görece daha uygun oluyor
e_blue_sky_a aysh_23 çok yüksek bu fiyat lux Bi yere gerek yok normal yurdum veterinerine kısırlaştırılsın kafi. Arayın Bi kaç yeri daha İnternet’e bakıp
Kediannesi1 aysh_23 hangi şehirde hangi semttesiniz tanıdık veterinerim var istanbul Küçükçekmece’de yardımcı olurum erkek kediyse koku bırakma olayı geçer dişi kediyse geç unutuyor ve çok zaman kaybetmeyin alışkanlık haline gelirse hiç bıraktıramazsınız o huyunu
aysh_23 Kediannesi1 pendikteyiz koku birakma olayi gecer derken kisirlastirmadan mi bahsediyorsunuz yoksa baska yontemi de mi var
sevvalygmr1 aysh_23 Öncelikle idrarını yapmasıyla kısırlaştırılması çok alakasız şeyler kumunu beğenmemiş olabilir kediyi kızdırmış olabilirsiniz kumunu günde 3 kere değiştirin pis olduğu içinde yapıyor olabilir
Kediannesi1 aysh_23 kısırlaştırma geçirir onu sadece ama çok uzatırsanız hiç bir şey geçiremez alışkanlık kalır bu tarafta bir veterinerim var 1500₺ ücreti sabah verip akşam alıyorsunuz tavsiye de ederim