Sema35_-nazli21 Kızlar rahim bozukluğu olupta normal doğum yapan var mı veya çatısı dar olan sıkıntılı olan T şeklinde rahimim var çünkü buda rahim bozukluğuna giriyor ama normal doğum yapmak istiyorum bir sıkıntı çıkar mı
1melekannesi3858 Sema35_-nazli21 hamileliginde sknti çıkarmadı mi t rahim ben bunun yüzünden histeroskobi ameliyatı oldum ve olduğumda rahim ağzı yetmezliği yapmışlar onun yüzünden serklaj oldum 18 haftada şuan 29+4 oldum ama skntili bi gebelik geçiriyorum açıkçası
Birbahargunu Sema35_-nazli21 merhaba kaçıncı haftadasiniz ben ilk gebekigi kaybetmiştim bu T rahim yüzünden ameliyat oldum yine de korkuyorum doğum şeklini bilmiyorum ama gebeliğiniz nasıl gidiyor ben şu an 15. Haftadayım ama ödüm kopuyo aynı şeyler olursa diye
Sema35_-nazli21 1melekannesi3858 aşılama ile hamile kaldım zaten ve düşük haplarıyla yaşadım 5 ay hamile kalmadan 1 ay önce başlamıştım sonrasında çok şükür herşey yolunda gitti bir sıkıntı yok genetik rahim bozukluğu var ailemden gelen bişeymiş rahim filmi çekildiğimde öğrendim
Birbahargunu 1melekannesi3858 ben de histereskobi oldum rahim ağzı yetmezliği ameliyattan dolayı mı oldu sizde kaçıncı haftada çıktı ortaya
Birbahargunu 1melekannesi3858 haa sizinle konuşmuştuk hatırladım kaç haftalık oldunuz inşallah sağlıkla biter süreç