Nurgulist Merhaba kızlar, Bebeğiniz için hangi markayı almayı planlıyosunuz? Yada kullanıp memnun olduğunuz markalar var mı?
Bsrakyc59 Nurgulist mustel yenidoğan setini öneririm.birde instagramdan mühendisinoglu diye bir kullanıcı tüm ürünlern bileşenlerni araştırıyor takip et. Mustela %99 doğal ürünleri🙃
Tugba07 AygyulSina o markada zararli kimyasallar var diye biliyorum. Bence bi arastirip tekrar karar ver. Petrol turevi bilesenler iceriyor.
Haticeozturk Chan canim.bursbee dede losyonundaydi sanırım ondada kimyasal.urun varmış mustela herşeyi geçti testten güzel
deletedmom734 Chan Biz ilk hevesle aldık Burt.s bees evet ama ufak çapta bir servete mal oldu 😁😂 merak etme birkaç aya daline hatta kalıp sabuna dönmemiz an meselesi 🤣😂
Tugba07 Nurgulist instagramda muhendisinoglu diye bir sayfa var. Tum bebek urunlerini inceliyor. Cogu bilinen urunlerin ne kadar zararli oldugunu felan acikliyor. Zararsiz urunlerinde listesini açıklıyor . Bence o sayfadan ne lazimda en sagliklilarina ulasabilirsiniz. Ben o sayfaya gore alisveris listemi hazirladim. Herkese tavsiye ediyorum.
Chan Haticeozturk Temiz içerikli olduğunu duymuştum, bir kaç içerik araştıran yerde de keza olumlu bahsediliyordu. Her halükarda o kadar parayı veremeyeceğim için sorun yok 😂
Chan deletedmom734 Ay evet geçen bir bakayım dedim, aman allahım, alsam nasıl hesaplarla kullanırım herhalde 😂 Henüz bakım malzemelerini almadım ama mustelada karar kılacağım sanırım 😄 500 ml bir şampuan bir süre götürür diye umut ediyorum 🤷🏼♀️
Haticeozturk Chan instagramda bakdim canim muhendisoglunda şampuan pişik kremi falan guzel de losyonu idi sanırım kırmızı çarpı var zaten bende alamam o kadar aşırı pahalisini