KayraKuzusu Patili kızım kardeşini şimdiden cok sahiplendi sürekli karnıma sarılarak uyuyor yada bu fotoğraftaki gibi keyif yapıyor,35+3teyiz oğlumun gelmesini ailecek heyecanla bekliyoruz🩷💙
Happymomme Kayra07 valla bana da bi kişi daha ver kediyi derse elime alacağım gına geldi bu manyaklardan
ladyax Kayra07 daha dün bu yüzden evimden misafir kovdum 15 kişi bu hamile halimle ağırladığım yetmezmiş gibi kedileri at diyip durdular rahatsız olan çekil gidebilir ve bir daha gelmeyebilir dedim bıktım artık bunlardan
1996snl Kayra07 Düşüncende haklısın ama bebeğin sağlığı için vermen gerekirse sonradan pişman olma ver derim . çok güzel düşünceye sahipsin kedini birilerine vermemekle valla bravo bu yaptığını çoğu kişi yapmaz herald e
Kediannesi1 Kayra07 benim 3 kedim var ikizlere hamileyim doktorum çok rahat edeceksin merak etme kediler evin bebeğini çok çabuk kabullenir dedi öyle yan yana getirme değil aksine bir arada olurlar dedi bir doktora daha danışın kediniz için de çok kötü aksi bir durum malesef sorun yaşarsınız ilerde