Ayseee60 2oglus açık bende zor içiyordum ama başka çarem yoktu. İnstagramda bi sayfa var orjinal ürünleri kendileri yapıyor petekkoy bal adı
Ayseee60 2oglus trendyolda satanlar var ama ürünler orjinal mi bilmiyorum benim dediğim yer arıları var kendileri yapıyorlar
2oglus Ayseee60 anladım canım Trendyol dan baktım ama öyle bir marka yok başkaları var yada en bilindik marka alıp denemek lazım
Ayseee60 2oglus bence almışken riske atmamak lazım cünkü ğercekten çok etkili. Sayfalarına bakarsınız anlarsınız. Hesap açıp iletişim iletişime geçebilirsiniz çünkü orjinal ürünlerin o fiyata olması mümkün değil pahalı bir ürün
havvaclsknn1 2oglus kan testi yaptır canım benim başıma geldi gec döllenme kan testinde hemen çıkıyor
2oglus havvaclsknn1 teşekkür ederim 😊 gerek kalmadı gecikmenin 7.günü adet oldum bu ayı ovulasyon testi ile takip edip degendirecegim
Ayseee60 2oglus AA çok sevindim düzenle yapın hergun aynı saatte ve yapmadan iki saat önce sıvı tüketmeyin
2oglus Ayseee60 teşekkür ederim 😊 iki gündür yapıyorum saat 3te ve 1den sonra sıvı almıyorum başka dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba dün çok çok silikti bugünkü baya gözle görülür halde bakalım merakla yapıyorum 😃
Ayseee60 2oglus koyu gördünüz mi ikiside aynı koyulukta olacak bileği yakın değil de. Atabilirsiniz canım buraya bakarım