Hatice_123456 2oglus geç yumurtlama da negatif çıkıyor benimde öle idi hatta 5. Haftamda doktora gittiğimde görünmedi kese 6. Haftamda sadece kese göründü 9. Haftamda kalp atışını duyduk ama ultarsano göre 7 haftalikti
2oglus Hatice_123456 ayy hadi inşallah 🤲😃 benimde öyle olur peki gecikmenin kaçıncı günü pozitif görmüştün valla böyle seyleri duymaya ihtiyacım var
hunilimom 2oglus gecikmenin 5. Günü silik çizgiyle öğrendim aynı gün kan verdim 317 çıkmıştı adetime 3 gün kala ve 3 gün gece bakmıştım negatifti 2 gün sonra silik görmüştüm ultarsinda da geriden geliyordu 15. Haftaya kadar sonra düzeldi
2oglus hunilimom maalesef bugün gecikmenin 7.günü adet olmaya başladım lekelenme geldi 🥺 nasip değilmiş
Elifkrdnz 2oglus 4 günlük gecikmeyle test yaptım silik çıktı kan verdim ve 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim 🤣
2oglus Elifkrdnz yorum için teşekkürler 🙏😊 gecikmenin 7.günü bugün maalesef az önce lekelenme oldu adet oluyorum 🥺🥺
Ayseee60 2oglus çoklu oldunuz belki yerleşme kanamasıdır. Gebelik istiyorsunuz ovulasyon testi kullanın benimde amh 0.23 testle kaldım
2oglus Ayseee60 ovulasyon testi almak istiyorum ama şimdi bayram tatili girdi internetten sipariş versem elime hemen gelmez nasıl olacak bilmiyorum 😔
Ayseee60 2oglus aklınızdayken verin adet bitiminde başlarsınız elinizde olsun. Trendyoldan l ile başlıyor sarı beyaz kutusu
2oglus Ayseee60 şimdi bayram tatili yaa anca bayram sonrası gelir ozamanda başlamak için geç olmaz mi
Hatice_123456 2oglus gecikmeden sonraki ay hamile kalma olasılığın çok yüksek şeffaf kokusuz cıvık bi akıntı gelirse bu adet ten sonra muhakkak deneyin rabbim gönlünüze göre versin
2oglus Hatice_123456 çok teşekkür ederim 🙏 ovulasyon testi sipariş verdim şimdi ama tahmini teslim tarihi 4temmuz yazıyor ozamana kadar yumurtlama dönemini kaçırmam inşallah 🤲
Umutlubirkadin Hatice_123456 Canım merhaba. Adetim 5 gündür gecikti dün dediğin akıntı geldi baska da gelen giden yok resmen şaka gibi