2oglus Kızlar günü gününe adet olurum bu ay 6.günüm hala adet olmadım 4.günü test negatifti beklemedeyim sizin başınıza geldi mi gecikmenin kaçıncı günü pozitif gördünüz
anneoluyoruuumm16 2oglus aşkım adet gecikmemin üçüncü günü kan ve idrar testi negatif çıktı. Bir hafta daha bekledim adet olmayınca kadın doğuma gittim kist falan herhalde diye. 562 ile hamile olduğumu öğrendim. Yani tam gecikmenin 10. Günü ogrendim. Şimdi 15+5 kızımızı bekliyoruz. Darısı sana
Evafor 2oglus 3 gün gecikmisti test de hafif çizgi çıktı kanda 378 gibi çıktı sonra geç döllenme dedi Dr kese 7 haftalık 8 haftada kalp atışı duyduk şuan sat yakaladık mi bilmiyorum açıkçası ben sat a göre hesapliyorum Dr da her gittiğim de bir gün önce bir gün sonra diyor haftasına bende anlamadım
Gulcannnnnnnn 2oglus benim yakın arkadaşım 8 gün gecikmesine rağmen negatif çıkıyordu kanda çıktı geç döllenme olmuştu
Seyma_58 2oglus bende geçen hafta pazar olmam gerekiyordu 6 gün oldu hayla gelen giden yok ama adet olucakmışım gibi ağrılarım var karın kasık bilemedim test yaptım negatif
Meryyyyyyyy Benim adetim 3.gecikmişti erken gebelik testi yaptım onda bile negatif çıkmıştı.Sonrasında 12.gün hala adet olmayınca test yaptım hafif silik çıktı. Kan verdim beta 385 ile gebe olduğumu öğrendim. Geç döllenme olmuştu o yüzden hemen umutsuz olmayın
2oglus Meryyyyyyyy ayy umut oldu çok teşekkür ederim adet olmayınca umudum var bakalım nasip bekliyorum yarın 7.gunde bir test daha yapmayı düşünüyorum evlilik yıldönümümüz belki varsa hediye olur 🥰 teşekkür ederim 🙏
2oglus anneoluyoruuumm16 amin inşallah canım 🤲😃 çok teşekkür ederim inan umut oldun valla normalde çok düzenlidir 6.gün gecikme ve negatif görünce üzüldüm böyle şeyler duymaya ihtiyacım var umudum arttı Allah razı olsun inşallah benimde seninki gibi olur 😃🥰😍 bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim
kizannesi16_ Bende gecikmenin 6. Günü test yaptım silik çizgi çıktı. Sonra kanamam başladı 3 gün adet gibi yoğun geldi ve ağrılarım vardı. Kanama durdu şuan yine test yaptım negatif çıktı .
2oglus Evafor ben 4.günü test yaptım negatifti 2gundur yapmıyorum zaten yapmakta içimden gelmiyor negatif görmek istemiyorum 🥹 inşallah geç döllenmedir de pozitif görürüm 🤲 hamilelerin duası kabul olurmuş dua edin ben ve benim gibi bebek isteyenler için
Evafor 2oglus rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah olumlu olur eğer olmazsa en kısa sürede olsun umuyorum ki Rabbim hayırlısıni versin en başta hepimize her gün dua ediyorum herkez için ins sizin de olumlu olur bir yumurcak dogurursunuz sağlıkla inşallah ❤️
gulle1221 2oglus bende test yaptım negatif çıktı , kan verdim bekliyorum umarım yarın güzel sonuç alırım
2oglus kizannesi16_ çok geçmiş olsun burda hep okuyorum kimyasaldan sonra hemen hamile kalmak daha kolay ve sağlıklı oluyormuş rabbim çok aratmadan en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah 🤲
2oglus Gulcannnnnnnn yorum için teşekkürler 🙏😊 böyle yorumları görünce umutlaniyorum inşallah benimde öyle olur 🙏😊
2oglus Seyma_58 benimde geçen hafta pazar günü olmam gerekiyordu hala gelen giden yok bekliyorum bakalım adet olacak gibi ağrım dün oldu bugün bişey yok 4 gün test yaptım negatifti bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun 🤲😊 inşallah adet olmayız