anneoluyoruuumm16 Kızlar önerisi olan var mı gerekli bir şey mi sizce. Aldıysanız aldiklarinizi atabilirmisiniz ilk bebiş heyecanlıyız alıp almama konusunda kararsızım tecrübeli anneler yardım lütfen
Tiiffany anneoluyoruuumm16 Yoo 3 cocuktada almadım Kova aldım kapaklı cocugu yıkamak için içine su dolduruyoruz ya. Kirli olunca içine atıyorum zaten fazla briktirmeden yıkıyorum
birannis_ anneoluyoruuumm16 ben aldım benim 13 yaşında bir çocuğum daha var onun kirli sepeti de ayrı şimdiki bebeğiminde ayrı yapacağım uzun vaadeli kullanmak için gerekli daha sonra da alınabilir Tabi ama ben şimdiden aldım
Amineazra anneoluyoruuumm16 ben hatırlıyorum teyzem almıştı kullanıyordu ama düşündüm ki biriktirmeden yıkarsak pek gerek kalmaz veya küçük sepetin içine koyarım karıştırmam bizimkilere :))
elif-asil anneoluyoruuumm16 bnce daha sonra da oyuncak sepeti falan olarak kullanrm dersnz yıkanabilir böle hafif kalın kalıp gbı duran kumaşlardn sepetler oluyo öyle bişey alınablr . Ben öyle yapmştm şimdi kızımn oyuncakları var içinde