guzelanne01_ Kızımda direk nufusa gitmiştik,Şimdi değiştimi aynımı hala 12 yıl oldu kızıma değişmişmi merak ediyorum
Mrvctn guzelanne01_ eşim hastaneden doğum belgesi aşıp nüfusa gidip değiştirdi. Araştırmada yapmıştım doğumu ama devlet hastaneleri nüfusla kendileri iletişime geçiyormuş hastane form dolduruyormuş kimlik direkt eve geliyormuş, öyle duydum
Tiiffany guzelanne01_ 2021 ve 2023’te dogum yaptım daha yeni yani 1 ay oldu. Her ikisinide hastanede form dolduruyoruz 1 hafta sonra eve geliyor kimlik. Devlet hastanesi bu arada her ikiside farklı hastane. Biri arastirma digeri normal devlet hast
Nurr_22_22 guzelanne01_ direk gidiyorsun ben doğum belgesini de götürdüm ama gerek yok dediler kendi kimliğimle hallettim
guzelanne01_ Tiiffany Bize öyle bişey demediler canım Tıpta yaptım bende doğum belgesinide bugun alacaz sistem yok dediler 21 de doğurdum
1kedi1bebe guzelanne01_ nufus müdürlüğüne sordum 2 gün önce, hastaneden aldığın doğum belgesiyle 1 ay içinde müracat etmen gerek dediler
guzelanne01_ 1kedi1bebe evet banada böyle dedi hastane,Ama burda yazan arkadaşlara şaşırdım hastane çıkartıyormuş
Dilekata123 guzelanne01_ Eşim bir kaç gün önce çıkarttı özelde doğum yaptım belge veriyorlar bende yenidoğan nüfus randevusu aldım Internetten eşim adına gidip evrakları vermiş adrese geleceğini söylemişler