babyiscoming_ Kızlar bu folik asit fiyatları ne böyle. Dün eczaneden solgarın folatını alacaktım 194₺ dedi elinde yoktu ama. Folidoce aldım 134₺ ye. Fiyatlar çok artmış. Folidoce kullanan var mı iyi mi sizce?
YigitPoyrazMomm babyiscoming_ çok pahalı ya ben 50 tl almıştım en son folidoce ’yi ama doktorum yazdı verdi belki bana uyguna geldi bilmiyorum primal çok pahalı ya 250 almıştım onu ilk zamanlar fazlada gerek duymadım çok şükür herşey ateş pahası folidoce iyi Tabi ki canım onu kullanıyorum şuan
Hatice333 babyiscoming_ aynen canım çok pahalı fodice kullandım ama sadece folik asit içeriyor . Şuan regenesis max kullanıyorum içerisinde balık yağ multivitamin ve birsürü vitamin içeriyor
A_svgn Hamile kalmadan 1 ay önce bir arkadasımın tavsiyesi üzerine nutraxin vitals folik asit kullandım ve hemen ertesi ay hamile kaldım 9 aylık evliyim hep istiyorduk ve daha yeni nasip oldu şükür❤️
A_svgn babyiscoming_ insallah 🥹❤️ doktoruma danıştım devam etmemi söyledi eğer değerlerim düşseydi değiştirmemi söylerdi diye düşünüyorum 🫶
tamamdanolmuss babyiscoming_ evet kullandığım ay hamile kaldım ama sonra düşük yaptım kimyasal gebelikmiş. Tadı da çok güzel bence ☺️
aminehumamoms babyiscoming_ evet kaldım hamile kalmadan önce başladım 4 5 ay sonra hamile kaldım şuan kullanmıyorum 3aya kadar kullandım
ozlxm Bugün 5 haftalık olduk ,doktorum folik asite başla dedi , kullanıp kullanmamakta kararsızım ve kullanırsam eğer hangisini kullanmalıyım?
babyiscoming_ ozlxm bence kullan canım. Hatta hamile kalmadan 3 ay önce başlanması gerekiyor. Bebeğin sağlığı için kesinlikle öneriyor doktorlar. Hayırlı olsun bu arada 😍
babyiscoming_ YigitPoyrazMomm YigitPoyrazMomm ben reçetesiz aldım canım belki o yüzden fiyat farkı olmuştur. Sen hamiş misin
Hatice333 babyiscoming_ aynen canım folik asit bebek olduğu zaman beyin gelişimi için aslında ama gebelik düşünen her kadın üç ay önceden başlamalı . Ama içerisinde vücudumuz için gerekli diğer vitaminler olan ve folik asit olan bi vitamin kullanman vücudun için daha iyi olabilir . Ama ne şans ki folik asit ve vitamin kullanmadan da hamile kalınabiliypr o yüzden kendini şartlama kullandığın folik asitte gayet güzel ben eczanede çalışorken en çok sattığım folik asitti folidece ☺️