kalbiminpariltisi Yasemindursun sancıyı 39+5 te kabul etmedim, bu ptesi 40+5 olacak o zaman mecbur etmeye karar verdim. Ama inşallah ptesiye kadar kendi gelir
Dilekata123 kalbiminpariltisi Benimde açılma yok gibiydi ufak sancım vardı yatış yaptım meryem ana otunu suya bir koydum 10 cm açılma ile doğuma girdim
kalbiminpariltisi Dilekata123 hemen bugün alıp deneyeyim o zaman Meryem süresi de okurum içmem gerekir mi
Tgcccc Dilekata123 hastaneye yatış yaptıktan sonra mı meryem ana otunu suya koydunuz ? Ve koyarken başka herhangi bir şey yaptınız mı ♥️
Lalelimm kalbiminpariltisi daha şimdi acilden çıktım 40+3 deyim kesin yatış verdi eve gidip çantamı alıp hastaneye gidicm çünkü rikliymiş bebek kakasını yapıp yutabilirmiş özeldeki doktoruma sordum oda git yarışın yapılsın dedi
kalbiminpariltisi Lalelimm ayy hadi gözünüz aydın olsun hayırlısıyla gelsin inşallah ben de doktoruma mesaj attım ptesi için kabul ettim yani riskli bir durum yok çok şükür ama yine de daha fazla beklememeye karar verdim
ardengunes Nunuuh hareketlerinde sıkıntı olmadı ama benim azar azar sızmış hep benim suyum çocuğum doğduğunda derileri soyulmustu pul pul suzuluktan sadece baş aşağı olduğu için orada varmış su ve ben hiç hissetmedim suyun aktığını sadece son zaman sabah vc kalktığımda akmistı biraz öyle fark ettim ama doktor benim çok kötüydü hiç anlamadı bisey yani sizin haftanız baya olmuş ben olsam beklemem🥰
Nunuuh ardengunes 26 si yatis için gidicem.Bende son 2 gundur oyle oluyo.Eger yarinda bir islaklik hiss ederdem mutlaka gidicem
CansuMerve 40+5 de kendi sancimla normal dogum yaptım. Saglikli bir şekilde gerçekleşti dogumum eger kendi sancim olmasaydı iki gun daha bekleyecektik suni sancı için 41e kadar bekletiyorlar devlet hastanelerinde. Gun asiri kontrole gidiyordum bende son zamanlar bebegin durumu iyi diye bekledik.
199887 CansuMerve canim bende 39+1 deyim benim gecen kontrolüm vardı bebek kakasini bu haftada da yiyor mu ben bunu bilmiyordum uygulamaya göre 6 gun kalmis
kalbiminpariltisi CansuMerve benim de şuan için durumu iyi, ama 41 e kadar beklemek istemiyor doktorlar. Bir de üniversite hastanesinde doktor arkadaşım var biz 40 ta suni sancı veriyoruz beklemiyoruz dedi o öyle diyince iyice tamam dedim
CansuMerve 199887 benim bebegim yememisti yani saglikli bir sekilde doğdu suyum da doğumdan yarim saat önce falan geldi. 40. Haftadan sonra bebegin kakasini yapip yeme riski var diye biliyorum ama bizde olmadi oyle bisey yani
Mochi kalbiminpariltisi ananas suyu doğumu başlatıyor diye duydum bol bol yiyin bakalım işe yarayacak mı 😁 ama bence beklemeyin hem bebek hem siz riske girebilirsiniz o sancı her türlü zor oluyo eğer dr unuza güveniniz tam ise pazartesi yapsınlar çok okuduk bekleyip sıkıntı yaşayanları ben olsam riske atamazdım sanırım günü gelmiş zaten çoktan
Dilekata123 kalbiminpariltisi İçenler varmış ama ben içmedim zaten hastaneye yatış yapılınca asla birşey yiyip içemiyorsun ben meryem suresini açtım inşirah suresini açtım suya koyduğun kap mutlaka biraz büyük olsun çünkü baya açılıyor
Lalelimm kalbiminpariltisi sagol canım suni sancı verilecek inşallah hayırlısıyla doğar çok korkuyorum alltan muayene beni bitiriyor
kalbiminpariltisi Dilekata123 şimdi benim ne sancım var ne açılmam aldım otu. Sancılanmayı mı bekleyeyim yoksa napayım
Dilekata123 Tgcccc hastaneye yatış yaptım ufak sancım vardı koydum suya meryem suresi inşirah suresi açtım ot açıldıkça hem sancım arttı hemde açılmam oldu
MF0127 Canım hurma, skuat ve ılık duş açılmayi inanılmaz tetikliyor pazartesiye kadar bunları bir dene olmazsa bencede bekleme çok riskli inan sezeryan normal hiç önemli değil sağlıklı olsunlar yeter ❤️