crazymommy nilsmomy Kendimi zorlamaya da bağlı biraz demekki hareket etmeye çalışanlar daha hızlı toplarlanmış benim gördüğüm
meleklerin_annesii crazymommy 10 gün sonra hareketlendim 1 ay sonra eski kilomdan da aşağıya düştüm 60 la hamile kaldım 57 ye düştüm , ama göbüşüm hala birazcık var sanırım ikinci hamileliğim olduğu için
meleklerin_annesii crazymommy tamam işte :) 10 gün sonra hiçbişeyim yokmuş gibiydi temizlik yapıyordum evde
cauuv1 6 günlük anneyim. İlk gün bile ilk yürüyüşü kendim yaptım hiç agrım yok dipköşe temizlik de yaptım hatta oturup kalkmam da gayet iyi agrı yok
Aysecan0335 Günüm bugün ilk 2 gün can çekiştim benim acı eşiğim çook düşük olduğu için diye düşünüyorum bugün artık iyiyim çok şükür
poyrazin_annesi28 crazymommy 1 ayi geçtik bugün evdeki bütün camları elden geçirdim silme süpürme yaptım acı vs bişey yok Allah’a şükür 🥰
Allahkahretmesin1 crazymommy doğuma girerken çok korkmuştum ne ile karşılaşacağımı bilmediğim için ama çok şükür korktuğum kadar büyük bir şey ile karşılaşmadım inşallah senin de doğumun rahat geçer ❣