dilek6 Kızımda hamileyken hep yarım yamalak resimler almıştım bu gebeliğimde net görselim oldu cinsiyeti bilmiyorum anlayan tahmin yapabilir ❤️
serensuat dilek6 eşinizin ve sizin doğum tarihiniz nedir bende size söyleyim cinsiyeti, tutmayan olmadı henüz 🫢🙈
dilek6 Nur_50 iki kız ayy aden ve alyam olur 🥲❤️12+6 haftalığım ama 1 hafta geriden geliyoruz öyle dedi doktor 🫠
dilek6 Buketedaa erkek olursa bide oğlum olacak 🌺☺️ doktorlar ne zaman söylüyorlar acaba şuan tahmin için erken dedi 🫠
dilek6 gzdyeni ilk gebeliğimde kızımda böyle görsel alamamıştım içimde kalmıştı bunda nasip oldu 😅😄 çok özenirdim ultrason görüntüsü net olanlara 🫠😄
dilek6 Buketedaa evet bide devlet hastanesi diye olabilir yaşadım ilde özel hastanelerde çok sınırlı kontenjan var gidilmiyor 🫠
Miyase_8  kızlar bir de bana tahmin yapın 12 +2 gün doktor bişey demedi
LamiyaCetinkaya serensuat kız Allah aşkına bana da söylesene 😁 ben 1998 eşim 2000 doğumlu, bir oğlumuz var, bu ikinci 5+0 haftalık 😁
leylaAraf serensuat Allahin için beni de hesapla kız🥰 baba 01.04.1996 anne 07.04.1998 beş haftalık hamileyim hadi bakalım 🤭😅