Merveeemelekkk 23 haftalık hamileyim ve uyandım tuvalete girdiğimde kanama geldi böyle başına gelipte bebeği iyi olan var mı lütfen morale ihtiyacım var hastaneye gidiyorum
Sosyolog44 Merveeemelekkk benim de başıma geldi bir gün bir Sabah bir akşam olmak üzere hastaneye gittim ultrasonla ve alttan muayene ettiler bir şey cikmadk nst ye bağladılar her şey normal bazı hamileliklerde olabilir kan gormemiz her zaman olumsuz bir şeyle sonuçlanacak diye bir şey yok ama tedbir amaçlı hemen hastaneye gitmeliyz
sbo Merveeemelekkk canım bende de oldu şimdi hastane de yatıyorum boş serum veriyorlar bide iğne oldum bebek iyi dediler suyun geldi falan diyen olmadı ama senin gibi
defnezumram Merveeemelekkk idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimalin yüksek benimde 3 kere başıma geldi bu o haftalarda kültür verdim enfeksiyon çıktı idrardan geliyor kan
Merveeemelekkk Kubraydm yok hiç karin ağrım yok suyum gelmiş yatış yaptılar antibiyotik tedavisi olucakmis
Merveeemelekkk Kubrakarahan bebek gayet iyi canım kalp atışları hareketleri falan ama suyum gelmiş onun için kanamam olmuş yatış yaptılar serumla antibiyotik tedavisi olucakmis kaç gün sürer belli olmaz dediler
Merveeemelekkk defnezumram suyum gelmiş test yaptilar canım idrar testi de aldılar da daha sonuç cikmadi
Merveeemelekkk sbo kanama olduğu için suyun gelmiş demişlerdir dedi doktor şimdi geldi suyun gelmiş mi die test yaptılarsa pozitif çıkar kanaman olduğu için dedi yapılan testleri bekliyorlar bakalım bı sıkıntı görmediler taburcu edebiliriz sonuca göre dediler
sbo Merveeemelekkk yok canım bi sebep söylemediler içerde falan kanama yok dediler bazen içerde birikmiş kan olabiliyormuş regli kanı gibi ondan olabilir dedi doktor
Merveeemelekkk sbo anladım canım inşallah ikimizde sağlıkla kucağimiza alabiliriz bebeğimizi rabbim yardimcimiz olsun