-Canser- Kızlar 18+5 günlük hamileyim bulantılarım bitti derken tekrar başladı. Aynı sorunu yaşayan var mı? Ne yaptınız ?
Nunuuh -Canser- Evvedd bazen keçiyodu bende de.Sonra bir sabah uyaniyodum yine gelmiş 😅20 haftasina kadar oldu.Sonra azala azala yok oldu.Hic bir şeyin faydasi yok
Backtoblack -Canser- 24. Haftaya girdim hala şiddetli devam ediyor :( midesinde gastrit ülser reflü gibi daha önceden hastalığı olanlar hamilelikte bulanmaya devam ediyor malesef
Tugbazdmr -Canser- ah ah bende çok çektim 20. Haftaya kadar sürdü sonra tam bitti derken bir anda yeniden başladı bayılma derecesine geldim Şuan 29 haftalığım 1 haftadır bitti çok şükür
atlasveannesi_ Offf hiç sorma ya 12 haftalığım 6. Haftadan beri felaket var 2 gündür yoktu bugün yıne başladı dedım hay şansıma 😅
Bsrslr Ben 9+6 haftalık hamileyim bende hiç bulanti kusma falan yok son zamanlar da kasiklarim da da agri yok korktum 2 gün önce doktora gittim bebekte bi sorun yok kalp atışında eksilme falan yok dedi ben anlamadim normal mi sizce