Dilekelz Merhaba cicis anneler benkızıma babynest yapmıştım kendi emegimle internetde baktıgımda cok asırı pahalıydı ve kendim yaptıgımda cüzi bir miktarda yaptım sizede tavsiyem eger isterseniz sizede yapabilirim hem ben hem siz kazanırsınız kızım şu an 5 aylık 5 aydır kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı hemde cok kullanışlı düşünürseniz eger instagramdan görüşelim bu arada bebek puset örtüsüde yapabilirim devir ekonemi devri
ElifAbr Dilekelz ne kadardan yaparsınız şeffaf olmalısınız bize buradan da cevap verebilirsiniz herkese farklı fiyat vermiceksonizdir herhalde 🙂
Melis_tugba Dilekelz benim instagramım yok intagram hesabınız herkeze acıksa ordan görebiliyosak bende begenirsem sipariş vermek istiyorum
Dilekelz ElifAbr yo dogrusunuz aslında cok teşekkür ederim böyle düşündügünüz için hepimizin yararlanmasını istiyorum bende 🥰
Dilekelz ElifAbr 55 tl ye yapıyorum kızlar 🥰 isteyen olursa instagramdan ulaşırsınız konuşuruz burdanda olur
mcansum Dilekelz şimdi baktım sayfana canım hangisini sen yaptın bunlar hazır fotolarak gorunuyor kendi emeğini gormek isterim bende dusunuyorum sahsen
Dilekelz Kızlar elizbabynest bizim sayfamızdır ordakı fiyatlara bakarsanız uygun oldugunu anlarsınız ben sadece burdali annelere uygun yapıyorum 55 tl ye cok mesaj geliyor bilgilendirmek amacıyla yazdım 🥰🥰🥰🥰