aysun1-zleli Yenibirannee bizde memlekete gidiyoruz eşim Amasya ben Tokat ikisinede gitmiş olucaz☺️☺️
2_evlatyolda Yenibirannee ben de eşimle aynı memleketeniz ama bayramda eşimin ailesi ile olucaz ilk gün kurban telaşı olur 2.gün bayram gezmesi yaparız 3.Gün annemlerde kalırım 4.günde valizleri toplarız geri dönecegiz iznimiz yok kısıtlı 5 günlük izinimiz var buna da şükür 🙏🏻 tatili erteledik seneye gitcez 4 kişi olarak bu sene kızımız gelicek agustosda 🤰🏼👶🏼💕 geçen sene cok güzel 20 gün tatildeydik antalyanın heryerini gezdik seneye inşallah 🙏🏻
Mineklc Yenibirannee çok naziksiniz teşekkür ederimm🥰🥰yengeçler iyidir ya ailecidir birlikteliğiniz daim olsun eşinizede mutlu yıllar dilerim 🥰
Busrata33 Yenibirannee biz ilk gün öğlene kadar görümcelerime ziyaret çünkü kv burda değil.Sonra annemlere gidip yaylada kalıyoruz ertesi günü akşamada evdeyiz bayram bitti 😀Sonrası kuzenlerimle plan piknik vs yapıyoruz
Zdncl Her bayram kayinvalidesi ailecek misafirlige gelen tek gelin benim heralde hicbir bayram veya kocamin boyle uzun izin gününde bi yere gidemedik hep geliyolar halbukk kucuk olan biziz bizim gitmemiz lazm 🤔
Zeynep_Sedat Yenibirannee evdee.. anneler babalar memlekette eşim askeri personel çalışacak oğlum la ben ev de koli hazırlamakla geçecek sanırım 🤐tayinciyiz