zeytin_ Bizde İstanbuldayiz eşimle eşimin ailesi Çankırı da benim ailem Çanakkale de bizde ortada kaldık 😂😂kime gidilecek tabiki eşimin ailesine gidicez bayramda bayramdan sonra da ben ailemin yanına gidicem inşallah 🙏🏼
Tusse18 Yenibirannee eşim Yunan’da ben kıbrısta geçiricem Maalesef kaptan bayramlar da beraber olamıyoruz bende tatile gidiyorum 🤓
Yigit_Yagiz_Moms Yenibirannee eşim oğlum ve ben annemle babamın (benimkilerin) yanına yalovaya gideceğiz 🥰
nevzatbaskomser aminehumamoms Yok yeni doğum yaptım gitmiyoruz bahane oldu şükür, ben sevmiyorum niğdede içim daralıyor 😇
Senatha21 Yenibirannee ne yazık ki deprem bölgesindeym eşimde asker o Hakkari’de bende evimde tek kalamadigim için kaynanamgilde. Kaynanamla annemgilin arası 15-20 dk var bayram sonrası anneme gececm
Hilal2 Bayramdan 2 gün önce doğum yapacagım için ya evde olucam yada hastanede ama hiç kimseye gitmicem 🤣🤣🤣🤣 onlar bana gelecek
Esrahmet Yenibirannee bayram sonu ikinci kızçemi doguracagim asirida hastayım şuan kum döküyorum 😳 oyuzden bu bayram annemler ve kayinvalidemler dışında bir yere gidemem zaten 10 gündür dönüşümlü bı birinde bı digerinde kalıyorum hastaliktan 😁
nur34_ Yenibirannee valla kuzum esim tutturmustu 4 gun kalalim zar zor ikiye dusurdum gitcez mecburi oyle gorunuyor ben bebegimi bahane edip sıyrılma yollari ariyorum😅
Eslem-karaca Yenibirannee 2 haftaya bebişim Doğar diye tahmin ediyorum o yüzden eşimin memleketine gidemicez bu bayram. Ama kayinvalidemler 3. Günü buraya gelecekler. Hem doğum yaklaştı sonrasında bende kalicak nasipse. Ama bayram sonrası tatile gitmeyi çok isterdim. Her sene giderdik biz ailecek evlenmeden önce. Bu sene evliyim ve şansıma doğurmak üzereyim. Artık seneye nasipse😃 😇
Yenibirannee Mineklc aa doğum gününüz kutlu olsun benim eşiminde dogum gunu 24 haziran 😊 ohh cok guzell
Mineklc Yenibirannee çok naziksiniz teşekkür ederimm🥰🥰yengeçler iyidir ya ailecidir birlikteliğiniz daim olsun eşinizede mutlu yıllar dilerim 🥰