Mihranur Kızlar Adetten 3-4 gün önce test yapıp negatif çıktıktan sonra adet gecikmesiyle pozitif sonuç gören var mı acaba
2prens2prenses Mihranur ben adetimden 4 5 gun önce erken gebelik testi yapıp negatifi gördüm tam adet olmam gereken gun kaset test yaptım pozitifti
Cilemm1 Mihranur adet günüm 22 si idi 21 inde test yaptim negatif cikti. Bugun de olma ihtimalim olabilir diye bekliyorum bazen 23 ün de de oluyorum çünkü. Suan hafif regl öncesi akintisi var alt karnimda regl olmadan önceki gibi bir yanma var hafif sizlamada diyebilirim. Bnde heyecanla bekliyorum umarim hepimize bayram hediyesi olur 🙏🏻
LamiyaCetinkaya Mihranur Benn🥰 15 Haziran’da negatif gördüm en son, 19 Haziran’da adet olmam gereken gün erken gebelik testi pozitif gösterdi, 21 Mayıs’ta da kaset testte silik çizgi çıktı. Yumurtlamam geç olmuştu ama
Mihranur Yazmelegi_ Bende adetin 3 gün öncesi evde kaset testle idrar testi yaptım negatif çıktı ama adet olmadım kasık ağrım var normalde adet günüm
Mihranur Cilemm1 ay inşallah hayırlısı ile ne güzel söyledin bende bir an ümitsizliğe kapılmıştım negatifi görünce ama hala olmayınca bir umut hevesleniyor insan
Cilemm1 Mihranur yine yasayacagim senaryoyu biliyorum ama yine umit iste🤷🏼♀️ dualarimizin kabul oldugu ay bu aydir insAllah 🙏🏻
Mihranur LamiyaCetinkaya ne güzel maşallah, ilk gebeliğimde düşükle sonuçlanmıştı ama ondanda geç döllenmem vardı benimde, bakalım bekleyeceğim biraz
LamiyaCetinkaya Mihranur Umarım bu sefer yüzünüzü yeni bir gebelik güldürür canım, benim ilk gebelikte de adetimi 2 gün geçmişti yine böyle, bundan birazcık köyü çıkmıştı.