Flowers88 Kızlar 86 ile hamile kalmıştım sabah bi tartıldım 96 kilo olmuşum ☹️☹️ ve daha 22 haftalık hamileyim var mı benim gibi olan ya ne yapmamız lazım
Neseyakut Flowers88 diyetisyen takibinde ilerlesen onun listelerini uygulasan zaten önümüz yaz çok ağır yemekler yiyemezsin sanıyorum. Bunun için moralini bozma ne yapabiliriz onu araştır canım benim
berryy21 Flowers88 ah ah biz ne yapalım nerelere gidelim geçen hafta doktora gittim bende 85 le hamile kaldım kilom 96.04 çıktı bi ton laf yedim 😅 dün tartıldım 1.5 kilo daha almısım iştahım kesilmiyor ve böyle nasıl olucak bilmiyorum
Irmakkkkkk Flowers88 bebek sağlıklı olsun kilo verilir cnm 26kilo aldm bnde 63ten 90yakin girdim doğuma verilir bebiş sağlıklı olsun gelsin .eğer çok takıntı yapiosan doktora şöyle diyetisyenle birlikte devam ederseniz o zaman
Mervvvever Yazmelegi_ biraz vücut yapısından kaynakli birde diyetisyen arkadaşım var kesinlikle ekmeği kesme tam buğday ekmeği ye yoksa daha çok kilo alırsın diyor
Irmakkkkkk Flowers88 yapma cnm boşver tadını çıkar zaten bayanların rahat rahat yiyip kilo alsada tek raht olduğu dönem gebelik sonrasında zayıfların zaten 😂☺️☺️
Smlaa Flowers88 ben de aynı kiloda hamile kaldım başlarda çok aldım ama denildi gibi son aylarda hep bebek alıyo bwn almıyorum çok fazla