Busramomy Zelihaa1409 Ankara Koru hastanesindeyim makine güzel duruyordu doktorumdan da çok memnunum dediginiz gibi 4 boyutlu ultrasonda bende gördüm bacak arası boştu doktor da aynisini soyledi kız ama 2 hafta sonra tekrar gel pozisyon uygun olursa kesinlestiririz dedi bakalim hayırlısı inşallah
Tulipati Busramomy 12+1 de %80 dedi 16 da kesin kız dedi iyi bir doktor ve ultrason yanılma ihtimali çok düşük artık bu devirde
Busramomy PrensinibekleyenAnnee eşimde erkek hissediyorum ama kız istiyorum diyordu kızı duyunca niye erkek değil diye sitem etti lafımı saydım bir güzel
cerenakgl Busramomy Benim bi arkadaşımda 12. haftasında kız dediler 16. haftasında gittiğinde erkek dediler. Değişme şansı bi ihtimal olabiliyor tabi. 16. haftadan sonra git bence
ilkmommylikheyecani Canım 12 de kız dedi 16da net erkek olduğunu öğrendik, arkadaşımada 12 de erkek deyip pipisini bile göstermişlerdi ama kız olduğunu öğrendi o da
minikmucizeemaak Busramomy 13+6 da kıza benzetildi 15+0 da oğlum olacağını öğrendim canım değişebilir daha erken 🌸
minikmucizeemaak Busramomy Öyle tabi, bende doktorum bir tık emin konuşunca 4 5 takım aldım şimdi onları iade edip erkeğe çevirdim 😂 Aynısı arkadaşıma da olmuştu aynısı ilk kız sonra oğlana döndü şimdi 5 aylık oldu oğluşu
Busramomy minikmucizeemaak 😂 ondan bende ayrıntılıdan sonra alcam herşeyi 😂🤭 gorumcelerim çok heveslendiler elbiseler allaim diye dedim kesinleşsij öyle 😂
minikmucizeemaak Busramomy Benimkiler de öyleydi ama en güzeli beklemek tabi 😅 Bizim artık %100 erkek sağlıkla kavuşalım inşAllah
Busramomy minikmucizeemaak rabbim herkesin gönlüne versin inşallah bakalim bizimkinde sonradan pipi gorcekmiyiz boştu ama hayırlısı artık 😂🤭