M-Y2020 Mothertug ben karışmak istemem tabiki ama kendinizi strese sokmamak için adet tarihinizin biraz geçmesini bekleyin Allah korusun herhangi bir kanama durumunda hemen acile gidersiniz ama diğer türlü insan daha çok stres oluyor
Mothertug M-Y2020 tabii tabii doğru söylüyorsunuz ama zaten ben de testi ufak tefek belirti yaşadığjm için yapıp öğrendim sonra bekleyecektim geçmesini fakat acile gitmek zorundaydık eşim için gitmişken kan versen mi dedi öylece gelişti olau yoksa daha gitmez beklerdim:)
Mothertug Elifkskl tabi iki doğru söylüyorsunuz ama biz acile eşim için gititğimizde tesadüfi öğrendik yani kan verdik o yüzden. O ısrarcı olduğundan dolayı yoksa ben de gecikmesini beklerdim 😊 ne güzel maşallah size de, allah sağlıkla kucağınıxa almayı nasip etsin
Tugcecan26 FKRKS29 konu hakkında pek bilgim yok ama belki benimki gibi geç döllenme olmuş olabilir özellikle bizim gibi erken öğrenenler ister istemez bi an önce görmek kesinleştirmek istiyor. 4 5 gün sonra gidip tekrar baktırın bence. Umarım gönlünüzce olur ☺️