Mothertug Kızlar merhaba. Ayın 21nde sabah kan testi verdim betam 22,55 çıktı. Bu akşam tekrar vereceğim. Sizce düzenli artar mı? Yoksa düşer mi bu değer? Eşimle sevinemedik bile:( çünkü adet tarihimden önce öğrendim zaten erken öğrenmekte çok sıkıntıymış:(
Irmakkkkkk Mothertug düzenli şekilde artar canım . Erken öğrenmiş olsanda bsy olmaz ki varsa sağlıkla gelir inşallah .🤲🏻
Tugcecan26 Mothertug ben 3,5 haftalıkken öğrenmiştim yani adetimden önce. Bide geç döllenme oluşmuş 27 arkalıkta beta hcg 23,35 idi 9 ocakta 6.615 çıkmıştı. Şimdi 28haftalık hamileyim ☺️
Youngmotherr Mothertug ben adet günümden 4 gün sonra öğrendim 235 küsurdu sonra 2 gün sonra 1047 falandı
Mothertug Irmakkkkkk bu süreçte çok korkutucuymuş kuzum ya insanın içi içini yiyor düzenli artacak mı? Ya artmazsa diye diye. 22 küsur çok küöğj bir değer ya çok tedirgin oluyorum
Mothertug Tugcecan26 ah ne güzel maşallah size🧿 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤️ benim içinde dua eder misin lütfen 🙏🏻 akşam tekrar kan vereceğim sonra biraz ara verip dört gün sonra tekrarlıyım diyorum
Irmakkkkkk Mothertug Allah’ın izniyle yükselir canım çok erken öğrenmişsin ondan bende oğlumu 2haftalikdi öğrendigimde çok çok azdı ama bir haftada bir arttı beta bn bu kadar yüksek dye korkmuştum ☺️ tabi smdi heyecan da var ama stres yaparsan dha kötü olck dha minnacık bir bebiss hayrliysa gelsin inşallah 🤲🏻
Elifkskl Mothertug 22 çok mu kötü nereden okudun bilmiyorum ama 5 ile öğrenen falan var. Her okuduğunu duyduğuna inanma. Önemli olan 2 katı artması. Stres yapacağını bildiğin halde verdin kanı keşke bekleseydin daha yüksek çıkardı. Ben 5 gün geçikme ile 21 hcg ile öğrendim 22 haftalığım. Değerin büyüğü küçüğü önemli değil
Mothertug Youngmotherr benim adetime daha var aslında iki üç gün. Adet günü yaptıranların bile çoğu kez 28,30 küsur çıkıyormuş sanırım
Tugcecan26 Mothertug bol boş edeceğim ❤️ rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🙏 bize de burdan haber verin ☺️
Mothertug Irmakkkkkk hemen hemen stresi kötü düşünceyi atıyorum kuzum kafamdan içimi rahatlattınız teşekkür ederim hepinize🫶🏻🙏🏻 var olduğuna inanip heo güzel düşüneceğim
Mothertug Ssdece eşim biliyor o da sevinemiyor ben de. Bi düzenli artış görelim diyor. ne anneme söyleyebiliyorum ne bi başkasına kimseyle paylaşamıyorum da içim içimi yiyor
Irmakkkkkk Mothertug şuan erken canım hemen söyleme bizde de nazar değer derler illa kötüden değil sevgidende bı bak baklm ama eşinle sevinin öyle olmaz bidaha ver baklm kanı baktın yükseldi söylersin yada ilk ultrason resmini bekle .yada eğer söylemek istiyorsan byle bir şüphe var ama dha doktora gitmedim diyebilirsin ☺️
Yasolii Mothertug Benımki ilk ogrendıgımde 18 di çok küçük dedi dr . Anneler gününde ögrendım 🤣 anneme de kayınvalideme de süpriz yapmıştım . Korkma yukselır
Irmakkkkkk Mothertug evet nye stres yapıcm cnm o kadar minnak ki tabi gücü o kadar yetmiş kanda kendini göstermeye . güzel başlarsan güzel gider hayırlısı olsun cnm tekrar haber verirsin minnacık bebisten ☺️☺️🧿🧿
Mothertug Irmakkkkkk yok kuzum nazardan ben de korkarım herkese söylemem zaten üç ayı bulana kadar ama ben iki kere çatlatma iğnesi oldum vs. Sürekli soru sorulmasın korkusundan anneme hiç bahsetmedim bile süreci hep eşimle yaşadım. O yüzden en azından anneme bu akşamda kan verip yükselişi gördükten sonra söylesem mi dedim. Yoksa aslında asıl isteğim ultrason görüntüsğyle söylemek
Mothertug Irmakkkkkk ya inşallah sağlıkla nasip eder yoluna, heyecanlı ve sürekli merak dolu bir yolculukmuş meğer bu iş🥹😍
berryy21 Mothertug canım benim şükret benim başta yaptım 1.20 negatif çıktı sonra kendi doktoruma gittim bir de burda yap dedi bi baktık 9 çıktı ona bile şükrettik sonra 2 günde bir düzenli takip yapıldı çok şükür onda bile azar azar artarak devam etti en son 200 olunca doktorum kesinleşti dedi o da bizi tam olarak ümitlendirmedi ama biz yinede sükredip seviniyorduk şuan çok şükür 6. Ayıma girdim kötü düşünme zaten o bebek sağlıklıysa rabbim kucağına da almayı nasip eder inşallah
Mothertug berryy21 amin canim benim inşallah. Doğru diyorsun iyi düşünüp iyi bir şekilde bekleyeceğim. Allah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥺🙏🏻
Irmakkkkkk Mothertug o zaman hicc bsy deme canım ultrason resmini bekle hem supriz olsun hemde net olsun . Smdi soyelersen yne soru soru soracaklar kafanda binbir seneryo olacak hicc deme Supriz yaptm dersinn Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻🥰