Dogan-ca29 Herkese merhaba. Ben 22. Haftamdayım Allah’ın izniyle. Bazen derin nefes aldığımda ya da esnediğimde karnımın içinde yırtılma gibi dikiş atması gibi bı his hissediyorum baya tedirgin oldum… Yaşayan var mı bu durumu ☹️
Sabina13 Dogan-ca29 11 haftalik hamileyim..daha bir sey yok ama…ilk gebeligimde de oldugunu hatirlamiyorum..cildinjz kuruyor ola bilirmi…?
Berkos Dogan-ca29 bende de bazen oluyor sanki içimden birşeyler kopuyor gibi ben gazlı zamanlar da oluyor gibi hissettim
123efm- Dogan-ca29 ben 33 haftalık hamileyim şimdi o zaman bendede oldu hatta doktora sordum hiç biley yok dedi yırtılır gibi hemde cok acıyodu şimdi geçti korkmayın bişey yoktur
Nr_avc3 Dogan-ca29 iyi akşamlar canım bende 18 haftalık hamileyim göbeğimin sağ tarafında karnım genişledikçe nefes verdikçe ya da aldıkça gerildikçe ağrıyor hatta ağrı gibi değil yırtılma gibi sızı şuan bile ağrıyor napacağım bilmiyorum yarın doktor kontrolümüz var onda soracağım
Dogan-ca29 Sabina13 dışardan bişey belli olmuyor ki. Çatlak falan mı oluyor acaba diye düşündüm ben ilk olduğunda ama… Derinin hemen altında hissediyorum anlamadım ☹️
Mrym21 Bende de oluyor kollarımı havaya kaldırdığımda yada yan dönünce ama nedenini bende bilmiyorum diğer hamileliklerimde öyle bisey yasamadim
Dogan-ca29 Mrym21 bende de bazen derin nesef alma hissi geliyor o zaman nefes alırken tam tık diye bişey kopuyo sanki
Dogan-ca29 Berkos belki büyümeyle alakalıdır ya ama işte ilk gebelik olunca herşey ters geliyo bana 😥
Dogan-ca29 123efm- Allah’ım inşallah bunu okuyunca rahatladım çünkü etrafımda kime sorsam bende olmadı dedi… Çok da iyi biliyorum her bünye aynı belirtileri hissetmeyebilir ama işte 🤷🏻♀️
Dogan-ca29 Nr_avc3 oh neyse normalse ceketiz ya bişey olmasın da 😇 çok teşekkür ederim geri donuşünüz icin
yagmurveyerdeniz Dogan-ca29 merhaba, ben de aynı zamanlarda aynı şikayeti yaşıyordum. rahimin büyümesiyle birlikte oluşan normal bir acıymış. pozisyonunuzu değiştirin, ayaklarınızı uzatın muhakkak geçiyor. haftanız ilerledikçe de tamamen geçiyor o his 🌸
Nerfemm Dogan-ca29 karın geriliyor alıştığı pozisyondan farkli bir yöne hareket edince gerilme oluyor yirtilcak gibi hissediyor insan. 32 haftaligim ayni hissi hafatalardir yasiyorum.