ikiprensannesi__ Mucizeikizler gozuk canım tabi bayram öncesi içimizin rahatlaması lazım bende pazartesi yada pazar tekrar gitmeyi düşünüyorum bayramda şehir dışına çıkıcam bu pisikolojiyle yapamam
1melekannesi3858 ikiprensannesi__ baktılar bebeğin suyu değilmiş amni sure test yaptılar çok şükür bisey çıkmadı
ikiprensannesi__ 1melekannesi3858 ay iyi bari canım hadi gözün aydın benimde kesildi dünden belli bakalım
1melekannesi3858 AnnesiyimM53 kız bende acile gelmiştim amni sure test yapıldı şükür oda negatif çıktı yani benden gelen su değilmiş yoğun akıntı.varmis ondanmis
peri5860 ikiprensannesi__ Evet bende de oluyor canım ben de su mu acaba diye endişe duyduğum oluyor ama yani bildiğin enfeksiyon yüzünden bir de bebişim kız kasıklarda duruyor sürekli çişim geliyor 😅
ikiprensannesi__ peri5860 ay ne bu ya 🤣 korkudan öldüm dünden belli suyumsa diye baktım kesildi dün öğlen sonu dedim tamam su değil su olsa durmazdi ama yinede sıkı takipteyi. 🤣
Mucizeikizler Kızlar bnde gidiyorum hastaneye bi haftadr geçmedi bu su gbi akıntı çocuklarma bana dua edermisiniz korkuyorum kotu bişey olmasndan
ikiprensannesi__ Mucizeikizler canım korkma inşallah akıntıdir rabbim yardımcın olsun haber et bizede hayırlı haberlerle gel inşallah 🤲
ikiprensannesi__ 1melekannesi3858 aman iyi bari canım içimiz rahat etti işte pazartesi akşam köye gidicem gitmeden tekrar olursa acile gidecem bende bakalım şimdilik bişey yok ama takip deyim
Youngmotherr ikiprensannesi__ benimde akıntım ne güzel başlarda yoktu sonra yeniden olmaya başladı 32+4üm suyum sanıyorum yok anam su da değil
ikiprensannesi__ Youngmotherr su olmasında akıntıya razıyız daha çok minikler sağlıkla baktık de gelsinler inşallah
Mucizeikizler Kızlat ben gittim geldim şükür çocuklar iyi sularıda iyi akınti için fitil verdi yine çok şükür içim rahatladı