Hilalsevimm Arkadaşlar merhaba. 39+0 ız bugün. Sabah uyandım delicesine bir mide bulantısı. Lavaboya zor yetiştim affedersiniz istifra etmek için. Bu durum doğum belirtisi olarak geçiyor mu yaşayan var mı?
MelikeBlbl16 Hilalsevimm merhabalar, öyle söylüyorlar ama ben de su an 39+2 deyim. 36.haftadan beri aralıklı istifra ediyorum. Ama ne açılma var ne bisey. Belki de insandan insana değişiyordur. Siz yine de kendinizi takip edin
Nurgul8 Hilalsevimm açılma olunca bulantı olur diyolar bende 38+6 yim benimde iştahım kapalı ishal ve bulantı var
Mustafayigitvebeytugannesi Hilalsevimm evet. Üçüncü çocukta 27 haftadan beri midem bulanıyordu ishaldim kusuyodum halsizdim iştahım da yoktu sancim da vardı megersem dogummus 3 cm de açıklık varmış. artık haftam erken olduğu için iğne serum ilaç ile durdurmaya calistilar sürekli yattım sancidan ölüyodum ama bebek 35 haftaya kadar durdu.
Hilalsevimm MelikeBlbl16 ben doktora son gittiğimde 2 cm açılma var demişti nişanım da geldi ama daha su yok sancı yok
Hilalsevimm Mustafayigitvebeytugannesi ben de şu an aşırı halsiz ve iştahsızım sanki böyle hasta olmuşum gibi hep yatasım geliyor
Hilalsevimm Mustafayigitvebeytugannesi bugün 39+0 geçen hafta muayenede 2 cm açılman var demişti eve gönderdi
Mustafayigitvebeytugannesi Hilalsevimm yani aslında suni flan denenebilirdi ben 35 haftada 3 cm ile içeri almışlardı.