Nuraaa @Melekler12 @esmerella37 teşekkürler arkadaşlar ikiniz de dığru bildiniz😇 Erkek bebek olacak ☺️
ALPAYDIN Nuraaa hayırlı olsun bizimde bugün görüş günümüz cimsiyetimiz belli olucak gösterir inşallah
PrensinibekleyenAnnee Nuraaa hayırlı olsun canm benimde ikinci oğlum olacak galiba bı kız bı erkek dediler bayramdan sonra kesinleşir 🌸
Nuraaa PrensinibekleyenAnnee bende de aynen bı kız bır erkek dedıler Oglum vardı kızım olmasını ıstıyordum ama cok kafama takmadım Allahım en hayırlısınneyse onu versın dedım bı erkek daha 😅 Evımız araba sergısıne donecek kesın 😂😂😂
PrensinibekleyenAnnee Nuraaa size kaçıncı haftada kız dediler bizimde gönlümüzde kız dediler diye isim bile bulduk çünkü doktor kesin gibi demişti ama ben Rabbimden hayırlısı diledim demekki hayırlısı buymuş sağlıkla buyusunler 😊
Nuraaa PrensinibekleyenAnnee yok bana doktor hıc bır tahmın yapmamıstı burda bı kac arkadas kız dıye demıstı sonradan onlar da erkek dedıler hayırlısı tabııkı 😊
Nuraaa ALPAYDIN yaa hadi bakalım 😍 bende dun 16+1 dim ve gosterdı. Guzek haberler alın bızlere de yazın