cevriye35_ gulsahklkn Kapanır dayanamazsan oksijenli su al eczaneden canim rahatlatiyo baya yazdirsanda fiyati degismiyo o yuzden sıkışırsan aklında bulunsun
gulsahklkn cevriye35_ doktora gittim şimdi tertemiz görünüyor açık görünüyor kulağım hamileliktendir diyo ama net bişey demedi
Nurr_22_22 gulsahklkn hamileliğimin başında oldu pislik kaçmış temizlettim rahatladım doktora görünün bence öyle bişey varsa temizler
gulsahklkn Nurr_22_22 Gittim şimdi tertemiz bi sıkıntı yok dedi hamilelikten mi diyorum olabilir diyo net bişey söylemedi
cennetinsusu Papatyaaa__ Bende geçirdim hamilelikte ağladım resmen çok kötüydü. Antibiyotik kullanmıştım. Kulağım bile duymuyordu. İltihap akıyordu. Yani ilerlemeden bence gidin. İhmal etmeyin. Allah şifa versin inşallah 🤲🏻
35_tecrube gulsahklkn ay ben yaşadım ilk önce kapanıp açılıyor sonrasında kapanıyor açılma hiç yok doktora gittim iki hafta damlama kullandım şükür dün temizlettim ve masallahim var güzelce isitiyorum isitmedede sorun vardı benim hiç duymuyordum