coolmother Kızlar 8 de yatışım yapılacak dua edin spinal olucam …korkuyorum nasıl geçecek bilmiyorum 🥹 dua edin 🙏🏼❤️
leylaninpembemontu coolmother korkulacak hiç bir şey yok sakin ol 10 gün önce sezeryan oldum o kadar güzel bir his ki sen sadece bebeğine kavuşmayı düşün Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin
Hsrt80 coolmother rabbim saglikla kavustursun rabbim bizede nasip etsin ins zamani geldiginde gitmeyi
cauuv1 6 gün önce bende spinal oldum acı ağrı sıfır , sadece o an bebegine kavusmanın mutlulugunu yasa
gulsahklkn coolmother Dualarımız seninle korkma hemen olup biticek korkmana değmeyecek kadar kısa sürecek 🥰🙏🏻
sevcanbyhtn coolmother rabbim saglikla kucagina versin cnm su spinal sezeryaani cikinca anlat bize bende sezeryan olucam ama genelmi spinal mi karar veremiyorum
coolmother sevcanbyhtn sezaryen olma derim bilmiyorum canım olacağın hastaneyi ama benim olduğum hastane beni mahvetti
coolmother kullanici1234bes devlet hastanesinde oldum ben ameliyat sonrası zorlu geçti benim için alttan muayene karına bastırmalar ve en önemlisi laf sokuşları .. suratsızlıkları..