tatlibebegim_ Çatlatma iğnesininde 11. Gün sabah erken gebelik testi yaptım gözle görülmeyecek kadar silik çizgi var flaşı açınca anca görüyorum öyle söyleyim iğnenin etkisi gitmiş belli sizce hamilelik var mıdır ne zaman kan vermeliyim umudum yok ama🥹🤦🏻♀️
Merve99670 tatlibebegim_ canım seninki tamamen kana kaldı artık yani erken gebelikte çıkmadıysa ya yükselmeye başlicak ya da olumsuzdur ama en iyisi kan testi bugün ver bence ney sonuç alırsın
tatlibebegim_ Merve99670 Merve99670 kanda negatif çıksa bile yükselme payı var mı ki 13.14. Günde falan
Merve99670 tatlibebegim_ ya boşa şey yapmak istemiyorum ama neyse çıkar bence artık iğnenin etkisi de geçti çünkü
tatlibebegim_ Merve99670 inşallah vardır dün yaptığımda silik çıkmıştı iğnenin etkisi devsm etmiş bugün geçmiş acilde kan verince kaç saatte çıkıyor
Merve99670 tatlibebegim_ özelde yapınca yarım saat içinde çıkıyor bizim burda ama devlette falan hiç bilmiyorum canım
Merve99670 tatlibebegim_ moralini bozmak istemiyorum ama olsaydı o erken gebelikte silik çizgi çıkardı gibime geliyor canım ya bi atsana testini
tatlibebegim_ Merve99670 kameradan hiç belli olmuyor ki yaa çok çok az silik çizgi var flaşla zor görüyorum 😬
tatlibebegim_ tatlibebegim_ yaa ben erken gebelik testi yaptım çıkmadı tamamen negatife dönmüş kanda pozitif çıkar mı ki aşılamanın 10.günündeyim çatlatma iğnesininde 12.günü