Duygu_nur52 Arkadaşlar 8 haftalık gebeyim iki gün önce bi lekelenmem oldu ve şimdi gene oldu akıntı gibi leke kahverengi yaşayan var mı bi sıkıntı olur mu sabah 5 den beri ayaktayım hastaneye gitmek için sabırsızlanıyorum nolur dua edin bana bişey çıkmasın
MirsT Duygu_nur52 ilk 3 ayda gayet normal kaygılanma canım ☺️ ama kontrolle git mutlaka riskli olan kırmızı ve regl kanaması kadar yoğun olan ☺️ ikinci hamileliğim 1. Hep kanamalıydı 2. De 12. Haftada yaşadım stres olma boş yere rahim büyüyor bebek tutunuyor bir süre eşinle birliktelikten uzak durmanı öneririm özellikle ilk 3 ay tahriş olup ta kanama olabiliyor demişti doktorum tabi ki adamı zorda bırakma boşanın demiyorum demişti 😅
tulay-01 Duygu_nur52 cnm senınle aynuyuz hıc korkma aynısını bende yasadım kahverengı lekeden korkma beklemıs kandır ve cok buyuk kanama ve parca olmadıkca telaslanma bende cok leke gördum progestab kullanıyrum cok sukur gectı sımdılık
Attoya Duygu_nur52 benim de yanılmıyorsam 5. Haftamda olmuştu hafif kahverengi. Keseyi görmüştük o zaman, bir doktorum sıkıntı yok iğne vs gerekli değil demişti diğer doktorum progestan önermişti bir süre kullandım tekrar yaşamadım zaten sizin de öyledir umarım yine de görünmekte fayda var
Bbuusra Duygu_nur52 Benim de bir sabah kahverengi ile başladı sonra az miktarda kan ve pıhtı geldi. Doktor hemen gel bakalım dedi. Bebeğin çevresinde kanama yoktu ama düşük tehlikesi olabilir dedi. İğne yaptırdı ve 2 haftadır fitil kullanıyorum. Sen de git mutlaka riske atma.
Duygu_nur52 Büyük bi kanama yok hiç hep leke artık korkmaya başladım bekliyorum bakalım Tek istediğim bişey olmasın Allahın izniyle sağlıklı olsun ne gelirse Rabbimden ama korkuyorum bide böyle 2 3 kere görünce endişelendim
Dodomoms Bende oldu doktorum hiç bişi yok dedi hatta önce kahverengi sonra kırmızı geldi ama vajinada falan bir problem varsa yara varsa ondan olmuştur dedi şimdi 22 haftadayim birdaha olmadı sorunda yok
Duygu_nur52 Bana progestan iğnesi verdi kızlar bi zararı yok dimi İlişkiye girmiyorsun ağır kaldırmıyorsun dedi yerleşme kanamasıdır dedi ama her ihtimale karşı düşük olmaması için iğne yapalım dedi
Bbuusra Duygu_nur52 Bana da onun fitilini verdi. Genelde onu veriyorlar. Ben de 1 kez iğnesini oldum. İğnenin de zararı olduğunu duymadım hiçç. İlişki bizde de yasak. Zaten ilişki sonrası kanamam oldu.