hazalsezer__ Merhaba, 10 gün önce gittiğimde 2500 kilo denildi on gün sonra 2800 kilo olmuş denildi 5 gün sonra tekrar gittiğim de yine 2500 kilo denildi ultrason ölçümlerinde hata oluyor mu yoksa kilo mu kaybediyor anlamadım 36+4 günlük
Kubracigimm hazalsezer__ doktorun ölçüm yaptığı yere göre değişir kilosu. +/-400 gr da farklılık olabilir.
Medine_yasar05 hazalsezer__ ben 3 tane kadın dogumcuya gidiyorum 3 de aynı çıkıyor ultrasyon ölçümleri
Nerfemm hazalsezer__ soktorlar karın çapına gore hesaplıyor kiloları yani hepsi tahmini ölçum. Saglikla gelsinde kilo onemli degil canim dogunca emerek aliyorlar zaten bunu kafana takma.
Minaesra hazalsezer__ bende farklı doktora gitmek zorunda kaldım 3 kilo dedi 2 hafta sonra kendi doktorum 3100 dedi 2 haftada 100 Gr almış halbuki mümkün değil çünkü bebeğim 1 hafta önde gidiyor, sorduğumda her doktor farklı ölçüm yapar bazıları daha fazla söyler ben sana doğumdan sonra olabilecek olanı söylüyorum ödem vs gidince kalacak olan kilosunu.. sizde tekrar bir sorun bakalım